Night Market

De Ondernemerswinkel
  • vr 26 jul
    14:00 - 20:00
    BPT Pop-Up Podium In De Poort

Een avond vol smaak, muziek en inspiratie waar je heerlijk kan genieten van producten en diensten van lokale ondernemers. Deze Night Market is voor iedereen toegankelijk. 

Kom naar de Night Market een geniet van een avond vol cultuur, creativiteit en heerlijk eten in de Amsterdamse Poort bij het Pop-up Podium van het Bijlmer Parktheater. Laat je verrassen door het diverse aanbod van lokale ondernemers en geniet van een gezellige sfeer.

Wat kun je verwachten?

Live optredens: Geniet van de muziek van verschillende artiesten zoals Georgy Morhea and the Friends Band.

Heerlijke lekkernijen: Proef de smakelijke creaties van Miss Fiadoe, Yvettes Kitchen, Jade Healthy Inspiration en Mr. Pepper Banger Caribbean Goodness.

Unieke producten: Ontdek de prachtige collectie van Zuidoost020 en de schitterende sieraden van Jewelz for Jewelz.

Beauty & Wellness: Laat je adviseren en inspireren door make-up artist Abigail, verwen jezelf met de geuren en kaarsen van Celebrations Affirmations, en verzorg je huid met de serum van AromaSkincare.

Leuke goodies: Koop de meest kleurrijke en vrolijke items bij Colourful Goodies.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Night Market. Kom gezellig langs, steun lokale ondernemers en maak er een geweldige avond van! 

Credits, cast & crew

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met BijlmerBox, Pop-up Podium Bijlmer Parktheater en De Ondernemerswinkel.