© Niels Knelis Meijer

Weg van het feestje

Gerson Main
KWAKU FESTIVAL

Gerson Main is maker met voorliefde voor het gezongen, gesproken en geschreven woord. Hij mixt invalshoeken en muziekstijlen met elkaar op ongedwongen wijze. Zelf omschrijft hij zich als woord knutselaar en zijn werk als frisse zoektocht naar genade. Eerder bracht Gerson singles als ‘Ik weet niet hoe’, ‘Deejay’ en ‘Koning van de Camping’ uit. Daarmee stond op podia en festivals. Hij maakte daarnaast de muziekvoorstelling ‘Ga Weg Maar Blijf’ dat een kunstzinnige aanzet was tot een gesprek over vluchtelingenproblematiek.

KWAKU X Bijlmer Parktheater: speciaal theaterstuk

Voor Kwaku en het Bijlmer Parktheater heeft Gerson een stuk in elkaar gezet waarin hij zijn nieuwe muziek laat horen en vertelt over hoe de reis van het ouder worden hem tot nu toe bevalt. Hij wordt vergezeld door een driekoppige band. Gerson zijn nieuwe muziekalbum 'Weg van dit Feestje' komt uit in het najaar. Het is een project dat gaat over ouder worden. Gerson gaat onder andere touren langs ouderenverzorgingshuizen en daar weer een voorstelling over maken.

Dit programma is onderdeel van het Kwaku Festival. Toegang is alleen mogelijk met een geldig toegangsbewijs, verkrijgbaar via www.kwakufestival.nl/tickets

 

Bezoek je een voorstelling in onze theaterzaal? Verzeker je plek en reserveer! Heb je gereserveerd? Haal je kaarten dan uiterlijk een half uur van tevoren op bij de kassa. Kaarten die niet op tijd worden opgehaald, worden vrijgegeven aan bezoekers die zich daarvoor hebben aangemeld.

Programma

14.00 uur DJ Darra / Buiten 

14.00 uur Classic games voor iedereen / Buiten

14.00 uur Karaoke / Buiten 

15.00 en 17.00 uur Bingo / Buiten 

16.00 uur Gerson Main met live band ' Weg van het feestje' / Theaterzaal

 

© Niels Knelis Meijer

Credits, cast & crew

 Foto credits: Niels Knelis Meijer

Bekijk onze thema's