text

ZOJazz Lounge - Valentine Jazz

Graziëlla Hunsel met Deborah Carter en Ruben Tarmidi

ZOJazz Lounge - Valentine Jazz


ZOJazz Lounge viert Valentijnsdag met prachtige, Jazzy  lovesongs. Graziëlla Hunsel Rivero, ontvangt speciaal voor Valentijnsdag Deborah Carter en Ruben Tarmidi voor een avond vol lovesongs.

Een avond vol lovesongs

Speciaal voor Valentijnsdag staat de ZOJazz Lounge in het Bijlmer Parktheater geheel in het teken van de liefde! Graziëlla Hunsel Rivero, the First Lady of Jazz uit Amsterdam Zuidoost, ontvang miss Deborah J. Carter & mister Ruben Tarmidi voor een avond vol Jazzy love songs.

Speciale avond voor koppels en singles

Samen met de ZOJazz Lounge band, bestaande uit pianist Pieter van Santen, saxofonist Wim Ninaber, bassist Derrick de Getrouwe en drummer Maurice Lighthart, zullen wij deze editie weer tot een zeer speciale avond maken voor alle koppels en singles.

Kom daten, eten en de liefde vieren

De theaterzaal wordt omgebouwd tot Liefdesparadijs voor geliefden die graag de liefde willen vieren en voor lovers-in-spé die elkaar willen leren kennen. Voorafgaande aan de show kan met van 18:00 - 20:00 gezellig samen dineren in de theaterzaal. Vanaf 20:00 tot en met 23:00 is het weer showtime in de ZOJazz Lounge. ZAZA Kitchen verzorgt heerlijke maaltijden tegen een zacht prijsje.

 

 

ZOJazz Lounge Graziëlla

 

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant