ZOJazz Lounge

Graziella Hunsel zingt miss Sarah Vaughan

ZOJazz Lounge


ZOGrace Records! presents het enige live Jazzevenement in Amsterdam Zuidoost met good Jazzmusic, dinner, drinks & happy people. Wederom wordt de foyer omgetoverd tot ZOJazz Lounge.

Graziella Hunsel Rivero, The first lady of jazz uit Amsterdam Zuidoost, vertolkt deze maand  een selectie van haar favoriete songs van de legendarische Grand Lady of Jazz, miss Sarah Vaughan in de ZOJazz Lounge. Samen met haar band bestaande uit pianist Pieter van Santen, saxofonist Wim Ninaber, bassist Dan Simon en drummer Jai-Jai Vos brengt zij een avondvullend programma voor de echte jazzliefhebber.

Over Graziella Hunsel

Graziella Hunsel Rivero draait al ruim dertig jaar mee in de muziekwereld. In 1991 werd ze vierde in de finale van de Soundmixshow als Oleta Adams. Ook componeerde en produceerde zij een groot aantal nummers. In het theater was zij te zien in het stuk 'De Koningin van Paramaribo' en haar eigen show 'The Grand Ladies of Jazz'. Wellicht ken je haar ook van haar deelname aan 'The Voice', waar ze in 2014 tot de liveshows reikte. In 2018 deed zij mee aan 'The Passion' met de rol van de bloedvloeiende vrouw die voor het eerst vertolkt werd. Het geloven in eigen talent en eigen kracht heeft ze hoog in het vaandel. Haar levensmotto is dan ook 'Zet de stap in 3D! - Dromen, Durven, Doen'!

Wees welkom om 18:30 - 20:00 voor Dinner & Drinks

ZOJazz Lounge

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.