text

Women in Love (première) | #nieuwemakers

Sarah Huygens-Jawla met Naomi Mac-Donald, Christle Tjon Aman, Maria Toko Josias

Women in Love (première) |
#nieuwemakers


Energiek, rauw, beeldend en grensverleggend theater van nieuwe theatermakers in hun kracht.

Over Women In Love

Durf jij jezelf te zijn? Of sterker nog… kun jij wel jezelf zijn? Waar wil je bij horen en ten koste of bate van wat? Kan een aangepaste ‘jij’ tegelijk met jouw roots bestaan? Jezelf zijn in de huidige maatschappij is nog nooit zo ingewikkeld geweest. Je aanpassen is nog steeds een vereiste om erkend te worden en om ergens helemaal bij te horen. In Women in Love gaan vier vrouwen de confrontaties aan met de opgelegde identiteit en eigen identiteit. Hoe durven zij zichzelf te zijn?

Over de nieuwe maker: Sarah Huygens-Jawla is een eigenwijze Westerse Afrikaanse theatermaakster, die grenzen bij zichzelf en haar spelers opzoekt. Zij studeerde theater & educatie aan de Hogeshool voor de Kunsten Utrecht.

 

Woman In Love dans

 

#NIEUWE MAKERS

Op vrijdag 7, zaterdag 15 en zondag 16 december organiseert het Bijlmer Parktheater voorstellingen en previews van onze nieuwe makers en gastmakers. Met het Nieuwe Makers traject stimuleert het Bijlmer Parktheater aanstormende nieuwe makers om hun ambities en talenten te vertalen naar professionele podiumproducties.Theater van het Nieuwe Nederland, met verrassende makers van morgen. Een vernieuwend en experimenteel programma voor theatermakers en liefhebbers van podiumkunsten.

 

Loop binnen vanaf 19.30 voor een heerlijke maaltijd verzorgd door caterering van restaurant Kilimanjaro.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant