Women in Love (première)

#NieuweMakers - Sarah Huygens

Women in Love (première)


Theater van het Nieuwe Nederland, met verrassende makers van morgen. Op vrijdag 7 en zaterdag 15 zondag 16 december organiseert het Bijlmer Parktheater weer nieuwe edities met voorstellingen en previews van onze nieuwe makers en gastmakers. Een vernieuwend en experimenteel weekend voor theatermakers en liefhebbers van podiumkunsten. Energiek, rauw, beeldend en grensverleggend theater van gastmakers en nieuwe theatermakers in hun kracht.

Durf jij jezelf te zijn? Of sterker nog… kun jij wel jezelf zijn? Waar wil je bij horen en ten koste of bate van wat? Kan een aangepaste ‘jij’ tegelijk met jouw roots bestaan?
 Jezelf zijn in de huidige maatschappij is nog nooit zo ingewikkeld geweest. Je aanpassen is nog steeds een vereiste om erkend te worden en om ergens helemaal bij te horen.
 In Women in Love gaan vier vrouwen de confrontaties aan met de opgelegde identiteit en eigen identiteit. Hoe durven zij zichzelf te zijn?

Over de maker: Sarah Huygens is een eigenwijze Westerse Afrikaanse theatermaakster, die grenzen bij zichzelf en haar spelers opzoekt. Zij studeerde theater & educatie aan de Hogeshool voor de Kunsten Utrecht.

#NIEUWE MAKERS
Met het Nieuwe Makers traject stimuleert het Bijlmer Parktheater aanstormende nieuwe makers om hun ambities en talenten te vertalen naar professionele podiumproducties.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

vr 7 dec 2018 20:30

  • Women in Love (première)

    Theaterzaal