text

WIRWAR (6+)

WIRWAR Producties/ Laura van Hal

WIRWAR (6+)


 

Coronatoegangsbewijs

Let op: Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

 

Over de voorstelling

WIRWAR is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een magische theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.

Die schaduwfiguurtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze WIRWAR?

Bekijk de trailer en foto's

 

WIRWAR

 

WIRWAR 2

 

Over WIRWAR

WIRWAR producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam gaat Laura door met het maken van brutaal circustheater. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

 

Credits

Spel: Tom Mörtl
Productieleiding: Nikki Kracht
PR & Marketing: Nikki Kracht
Zakelijke leiding: Tamara Keasberry, Bureau tamtam
Kostuumontwerp: Regina Rorije

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

wo 20 okt 2021 15:00

Dit vind je misschien ook interessant