text

WIRWAR (6+)

WIRWAR Producties/ Laura van Hal

WIRWAR (6+)


Coronatoegangsbewijs

Let op: Ben je 13 jaar of ouder? Dan heb je voor deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan in de vorm van één van de onderstaande bewijzen: 

  • Een negatieve testuitslag (testbewijs)
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs).

Over de voorstelling

WIRWAR is de circustheatervoorstelling van Laura van Hal. Vijf acrobaten nemen de hele familie mee op een wervelend avontuur in een voorstelling die Language No Problem en dus voor iedereen te begrijpen is.

WIRWAR is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een magische theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje, komen ze tevoorschijn. Kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.

Die schaduwfiguurtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze wirwar?

 

Bekijk de trailer en foto's

 

WIRWAR

 

WIRWAR 2

 

Over WIRWAR

WIRWAR Producties maakt circustheatervoorstellingen met professionele acrobaten. Hand-to-hand acrobatiek wordt gecombineerd met dans, bewegingstheater/mime, muziek en humor. De woordeloze voorstellingen –language no problem– zijn laagdrempelig, speels en licht van vorm en trekken een breed publiek. Ze zijn dynamisch, spannend en humorvol, met een serieuze ondertoon. Haar voorstellingen hebben een sterke theatrale basis waardoor ze bijdragen aan de diversiteit binnen het jeugdtheateraanbod. Met haar 'functioneel circus'-stijl geeft Laura diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

In de voorstelling WIRWAR werkt Laura tevens met illusionisme en maskers om de surrealistische wereld van de schaduwfiguurtjes vorm te geven.

WIRWAR Producties wordt van 2021 t/m 2024 structureel ondersteund door het Fonds Podiumkunsten.

 

Credits

Concept & regie: Laura van Hal
Spel: Tijs Bastiaens, Britt Timmermans, Mario Kunzi, Tom Mörtl, Jorga Lok
Dramaturgie: Martine van Ditzhuyzen
Scenografie: Jolanda Lanslots
Coaching: Ingrid Kuijpers
Magisch advies: Woedy Woet
Kostuumontwerp: Regina Rorije
Lichtontwerp & techniek: Maarten Verheggen
Geluidsontwerp: Nineyards Audio
Zakelijke leiding: Tamara Keasberry, Bureau tamtam
Productieleiding & PR/marketing: Nikki Kracht
Grafisch: ontwerp Overburen

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant