text

Vacature Publieksbegeleider (Vrijwillige basis)


Kom jij bij ons werken? 

Er is ontzettend veel te doen in het Bijlmer Parktheater. En dat geldt niet alleen voor de bezoekers. De medewerkers komen namelijk handen, voeten, oren en ogen te kort. Als publieksbegeleider ben je verantwoordelijk voor het controleren van de toegangsbewijzen en begeleid je het publiek naar de theaterzaal. Samen met de kassa & barmedewerkers zijn de publieksbegeleiders verantwoordelijk voor de publieksruimte. Daarnaast ben jij degene die vragen van bezoekers door kan geven aan de floormanager. De publieksbegeleiders zijn voor ons belangrijk voor het persoonlijk contact met de bezoekers. Jij bent ‘het gezicht en luisterend oor’.

De publieksbegeleiding bij het Bijlmer Parktheater wordt ingevuld door vrijwilligers. Wij willen ons huidige team uitbreiden met collega’s die zich als vrijwilliger willen verbinden met het Bijlmer Parktheater en op deze wijze een bijdrage leveren aan de podiumkunsten. 

Voel je er wat voor om die gastvrije rol te vervullen in het Bijlmer Parktheater? Heb je zin om met een leuke club medewerkers te werken aan een succesvol theater? Lees dan verder.

Wie zijn wij?

Het Bijlmer Parktheater is een levendig, intiem en gastvrij theater waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden met een Zuidoost gevoel. Het Bijlmer Parktheater is een Cultuurhuis in Amsterdam. Naast een theater voor professionele gezelschappen en kunstenaars, zijn wij een podium voor jonge makers en aanstormend talent dat de kans krijgt zich artistiek te ontplooien, producties te maken en zich verder te ontwikkelen. Met cultuureducatieprojecten binnen het onderwijs dragen we bij aan de brede talentontwikkeling van de jeugd. Ook vervullen wij een brugfunctie tussen gevestigde Amsterdamse theaterinstellingen (en daarbuiten) en het publiek en de makers van Amsterdam

Wie ben je?

  • je bent zichtbaar aanwezig en ontvangt, informeert en enthousiasmeert bezoekers
  • je hebt affiniteit met theater
  • je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • je bent proactief, enthousiasmerend, communicatief, meedenkend en zelfstandig
  • je bent minimaal 3 keer per maand beschikbaar

Wij bieden

  • unieke werkplek met leuke voorstellingen
  • een fijne, informele werksfeer in een leuk team
  • jaarlijkse kerstborrel
  • reiskostenvergoeding (met vervoersbewijs OV)
  • ruime mogelijkheid om de voorstellingen te bekijken

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op via info@bijlmerparktheater.nl

Sollicitatiebrieven met CV kunnen gemaild worden naar: info@bijlmerparktheater.nl o.v.v. VACATURE VRIJWILLIGE PUBLIEKSBEGELEIDER en t.a.v. Lisa Koek.