text

Vacature Medewerker Publiciteit en Marketing (24 uur per week)


Het Bijlmer Parktheater is op zoek naar een creatieve aanpakker met een scherpe pen, die enthousiast onze afdeling publiciteit en marketing wil komen versterken voor 24 uur per week. Ben jij communicatief ijzersterk, heb je een grote liefde voor theater, mooie content en voor Amsterdam Zuidoost, reageer vóór 15 januari   

Wie zijn wij?

Het Bijlmer Parktheater is een ‘local initiative with global impact’: een levendig, intiem en gastvrij theater waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden met een Zuidoost gevoel. Naast een theater voor professionele gezelschappen en kunstenaars, zijn wij een podium voor jonge makers en aanstormend talent dat de kans krijgt zich artistiek te ontplooien, producties te maken en zich verder te ontwikkelen. Met cultuureducatieprojecten binnen het onderwijs dragen we bij aan de brede talentontwikkeling van de jeugd. Ook vervullen wij een brugfunctie tussen Amsterdamse theaterinstellingen (en daarbuiten) en het publiek en de makers van Amsterdam Zuidoost.

Taken en verantwoordelijkheden

Als medewerker marketing en publiciteit denk je mee over de ontwikkeling van het marketingbeleid.
Je stelt promotieplannen op en schrijft, redigeert, produceert en verspreid de publiciteitsuitingen voor alle programmalijnen van het Bijlmer Parktheater (online en offline).
Je monitort onze social media kanalen en stuurt bij waar nodig.
Je ontwikkelt de strategische persaanpak en voert deze ook uit. 
Je bewaakt de huisstijl en de zichtbaarheid van de organisatie. 
Je zorgt daarnaast voor heldere interne communicatie, zodat iedereen in het theater op de hoogte is van de publiciteitsacties. 

Gewenst profiel

  • Scherpe pen
  • Kennis van zaken en een relevante werkervaring (3+ jaar) en opleiding
  • Proactief, zelfstandige werkhouding maar ook echt een teamspeler
  • Gestructureerd, nauwkeurig en planmatig
  • Je hebt affiniteit met systemen rondom projectmanagement, website en nieuwsbrieven.
  • Kan moeiteloos ideeën vertalen naar praktische uitvoering
  • Beheerst Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift
  • Groeiend inclusief netwerk met journalisten
  • Bij voorkeur woonachtig in (de directe omgeving van) Amsterdam

Wat bieden we jou?

Een afwisselende baan bij een dynamische organisatie, met fijne collega’s en een informele werksfeer. In een inspirerende werkomgeving bij één van de gezichtsbepalende culturele instellingen van Amsterdam Zuidoost. Het publiciteit en marketing team van het Bijlmer Parktheater bestaat samen met jou uit vier bevlogen medewerkers.
Het Bijlmer Parktheater hanteert de CAO Nederlandse Podia 2021. De aanstelling is gebaseerd op een functie van gemiddeld 24 uur per week, we bieden een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.

Procedure

Wil je solliciteren of meer informatie over de functie? Sollicitatiebrieven met CV kunnen gemaild worden o.v.v. Vacature medewerker marketing en publiciteit naar info@bijlmerparktheater.nl, t.a.v. Kimberley Piqué.