text

Pro Wrestling Holland Live

Pro Wrestling Holland Live


Coronatoegangsbewijs

Let op: Ben je 13 jaar of ouder? Dan heb je voor deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan in de vorm van één van de onderstaande bewijzen: 

  • Een negatieve testuitslag (testbewijs)
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs).

 

De gladiatoren van Pro Wrestling Holland (PWH) Jurn Simmons (PWH Champion), Emil Sitoci, Tengkwa, El Chico, Kenzo Richards en vele anderen keren terug naar het Bijlmer Parktheater om op spectaculaire wijze af te sluiten met een knallende show.

PWH wist twee keer eerder het Bijlmer Parktheater op zijn kop te zetten met wereld beroemde worstelaars die live de strijd met elkaar aangingen in de ring. De shows zijn een combinatie van spektakel, komedie, drama en actie.

 

Pro wrest;ing bijlmerparktheater december 2021

 

Over Pro Wrestling

De grootste Pro-Wrestling vereniging van Nederland reist sinds 2006 door het hele land om het publiek te vermaken met hoogstaande worstel shows vol show en drama. Een Pro-Wrestling Holland LIVE show staat daardoor garant voor spectaculair live entertainment en de 2 uur durende shows zijn het best te omschrijven als theatrale atletiek. Met een doorlopend verhaal van rivaliteit onder de PWH sterren en een dosis actie en spektakel zijn de shows vermakelijk voor jong en oud.

 

Credits

Foto: Anna-Smakma

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 19 dec 2021 17:00

  • Pro Wrestling Holland Live

    Theaterzaal

Dit vind je misschien ook interessant