text

Podcast/ Livestreams

Een voorstelling écht niet kunnen bijwonen vanwege quarantaine of een andere reden? In deze bizarre tijden komt het Bijlmer Parktheater veilig aan jouw huis!

Livestreams

Bekijk livestreams van verschillende voorstellingen zoals Bijlmer Boekt, waar je je liefde voor literatuur gewoon lekker op de bank kunt ervaren. Of geniet en swing mee op muziek bij Bijlmer Klassiek en nog veel meer.

 

Podcast Project Wiaspora X Bijlmer Parktheater

Project Wiaspora X Bijlmer Parktheater is de podcast waarin het gaat om de manier waarop beeldende kunst, literatuur, materieel en immaterieel erfgoed, spiritualiteit, politiek en film de lived experiences van Afro-Nederlandse en andere Afro-Europese gemeenschappen vormt.

Makers en presentatie: Richard Kofi en Simone Zeefuik.

Project Wiaspora X Bijlmer Parktheater

info

Project Wiaspora X Bijlmer Parktheater

De podcast gesprekken zijn opgenomen in het Bijlmer Parktheater en in de afleveringen staan alledaagsheid, vreugde, zorg en ontspanning centraal.

terug

#19 - WINTI & THE MEDICINE INSIDE OTION

info

#19 - WINTI & THE MEDICINE INSIDE OTION

Simone Zeefuik & Richard Kofi ontvangen vocalist Guillermo Blinker, a.k.a. Otion en Winti-priesteres Nana Efua Marian Markelo.

terug

Livestreams

info

Livestreams

Bekijk ons online programma 2020/ 2021 van de livestreams (terug) in dit overzicht.

terug

Bijlmer Klassiek: Cuba Mi Pais

info

Bijlmer Klassiek: Cuba Mi Pais

Een livestream-concert vanuit het Bijlmer Parktheater met de getalenteerde Cubaanse zussen Mirelys Morgan (viool) en Madarys Morgan (piano), samen met Calogero Palermo, de soloklarinettist van het Concertgebouworkest.

terug