text

In The Picture: Experience Sunday

Experience Sunday

In The Picture: Experience Sunday


In het weekend van 27 t/m 29 maart 2020 programmeert en produceert het Bijlmer Parktheater de 17e editie van het In The Picture Festival (ITP). Drie dagen lang is het podium voor aanstormend talent en professionals uit Zuidoost en zelfs uit de hele wereld binnen de kunstdisciplines theater, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie.

Experience Sunday

In The Picture toont en maakt theater. Talentlab en Nieuwe Makers verzorgen op de laatste dag unieke en verrassende routes door het Bijlmer Parktheater. In deze theaterroute zie je korte interdisciplinaire voorstellingen op verschillende plekken in het pand. Je zit er met je neus bovenop! Zangers, dansers, theatermakers, muzikanten, vertellers en fotografen zorgen voor een onvergetelijke belevenis.

Talentlab en Nieuwe Makers

Talentlab is het talentontwikkelingsproject van het Bijlmer Parktheater waarbij talenten van 18 jaar en ouder met (podium)ervaring zich verdiepen en verder bekwamen binnen de disciplines Poetry, Fotografie, Theater of Dans.

Het Nieuwe Makers traject is in 2017 gestart. Een concept waarbij opkomende theatermakers onder de vleugels van een professioneel team werken aan verassende voorstellingen.  De nieuwe generatie bi-culturele makers verdiept de artistieke mogelijkheden, verlegt grenzen en brengt voorstellingen met onverwachte invalshoeken. De Nieuwe Makers worden opgenomen in het Bijlmer Parktheater om te werken aan hun artistieke en zakelijke ontwikkeling.

Het Bijlmer Parktheater organiseert twee keer per jaar hét Nieuwe Makers weekend waarin onze makers en gastmakers hun werk vertonen.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 29 mrt 2020 17:00

  • In The Picture: Experience Sunday

    Theaterzaal

Dit vind je misschien ook interessant