Melanine Ten Strengste Verboden (première)

Wisdom Lanes

Melanine Ten Strengste Verboden (première)


1931 - Negen jongemannen springen op de trein vanuit Haarlem naar Rotterdam om slechte leefomstandigheden en werkeloosheid te ontvluchten. Totdat ze worden geprofileerd… Ze worden beschuldigd van iets waar de doodstraf op staat.

Het publiek is tevens jury in deze gruwelijke maar waargebeurde rechtzaak. Zware onderwerpen worden aangekaart met een overvloed aan humor, een hoog energiegehalte en scherpe zang.

Over de makers: Gavin-Viano Fabri studeerde Dans bij CODARTS Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam en hij studeerde af in 2012. Vervolgens ontving hij in 2014 vier studiebeurzen om een jaar in New York City te studeren aan de The New York Film Academy. Hij maakte deze voorstelling met derdejaars acteurs, tweedejaars regisseurs, theatervormgevers en gasten. Gavin-Viano zit nu in her derde jaar van de voltijd regie-opleiding van Toneelacademie Maastricht.

Melanine Ten Strengste Verboden
(Foto: Jean van Lingen)
 
Melanine Ten Strengste Verboden
(Foto: Berry Lijesen)
 

Credits
Spel: Nathalie Roux, Georgino Naarden, Perry Gits, Kevin Gumbs, Roxana Verwey, Daniel Kolf, Mitchell Gallant, Angelo Pardo, Gideon Luciana en Gregory Albertzoon.
Vormgeving: Mathilde van der Hoop
Pianist: Joachim Henriëtta
Regie: Gavin-Viano Fabri

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.