text

Meivakantie: Fat Boys (6+)

Jeugdtheatervoorstelling met Eva Zwart en Niek van der Horst

Meivakantie: Fat Boys (6+)


Fat Boys is een voorstelling van Het Ministerie van Onverrichter Zake over kinderen die 'niet helemaal passen'. Hoe zoeken zij hun weg om te overleven? Een opgewekte komedie met een randje, leuk voor kinderen vanaf zes jaar!

In de voorstelling zien we Thomas. Hij kan wel 1000 dingen tegelijk. Hij is supersnel, supergrappig, superonhandelbaar, extreem praatgraag. Bovendien is hij een expert op het gebied van snoep en knaagdieren. Af en toe ontploft zijn hoofd van de ideeën. Met volle overgave stort hij zich samen met zijn beste vriend Erik (superdom, supertraag, supersterk) op alles wat er op zijn pad komt.Over Het Ministerie van Overrichter Zake
Het Ministerie van Onverrichter Zake is een jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten, zoals nu Eva Zwart.
Na het artistiek leiderschap bij het Syndicaat heeft Daniëlle Wagenaar zich de laatste twee jaren gericht op het schrijven van tekst voor jeugd- en volwassentheater. Eva Zwart en Niek van der Horst spelen bij verschillende gezelschappen voor zowel jeugd als volwassenen en hebben meerdere malen samengewerkt.

Credits
spel Eva Zwart, Niek van der Horst 
tekst & regie Daniëlle Wagenaar
muziek Jolle Roelofs
filmpje Judith Hofland

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

wo 3 mei 2023 15:00

  • Meivakantie: Fat Boys (6+)

    Het ministerie van onverrichter zake

Dit vind je misschien ook interessant