Lucretia sings Gladys

Lucretia van der Vloot

Lucretia sings Gladys


Gladys Knight is met haar warme en lage stem een levende legende. Ze scoorde megahits als Midnight Train to Georgia en If I Where Your Woman. Lucretia van der Vloot stapt in de schoenen van Gladys Knight en verbindt de nummers van haar idool met haar eigen leven.

In een persoonlijke muziektheatervoorstelling vraagt ze zich af wat de parallellen zijn in hun levens en waarom Gladys Knight zo'n rolmodel voor haar is. Lucretia is al jaren een enorme fan, in elke voorstelling en in elk optreden zingt ze wel een lied van Gladys Knight. In deze voorstelling gaat ze een stap verder: de prachtige nummers van Gladys Knight vormen de rode draad van haar eigen levensverhaal. Verhalen over onzekerheden, mooie momenten en liefdes vol muzikaliteit en humor. Veelal zijn de liedjes in hun originele staat, maar soms in bijzondere vertalingen naar het Nederlands. Een unieke en persoonlijke voorstelling over een kind uit twee werelden.

Naswingen met DJ Marijn Philippona 

Het wordt een mooie muzikale avond die bij binnenkomst én na afloop omlijst zal worden met lekkere soul en R&B door DJ Marijn Philippona. Blijf dus vooral nog even nagenieten, een beetje naswingen en vooral napraten in onze foyer!!!!

Lucretia wordt begeleid door een band o.l.v. Jurre Hogervorst. En als Pips op backing Tarif Heljanan , Erwin van Motman en Russell Patawala.                                                                                                                                   

 

Lucretia sings Gladys
(Foto: Nikki Nooteboom)

 

Credits
Begeleiding: band o.l.v. Jurre Hogevorst
Backing vocals: The Pips (Tarif Heljanan, Erwin van Motman en Russell Patawala)

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.