Love works?!

Aries M.Sporkslede en Stacey Esajas

Love works?!


Liefde: "Wanneer het werkt werkt het, maar je moet ervoor werken om te zorgen dat het werkt."

Aries M.Sporkslede en Stacey Esajas nemen in deze voorstelling de tijd om stil te staan bij liefde. Want écht liefhebben, wat is dat eigenlijk? Werkt liefde? Hoe laat je liefde werken?
Zoetsappig, beetje bitter, prachtig, ook hard, maar nooit lelijk! De makers nemen je mee in hun hoofd en hart in een zoektocht naar intimiteit.
Een theaterstuk vol herkenning, hard werk en……liefde

Love Works?!

Makers
Stacey Esajas & Aries M.Sporkslede zijn afzonderlijk van elkaar al meer dan 10 jaren bezig als performers en bundelen voor dit stuk hun krachten om het te gaan hebben over de rode draad in liefde. 

Liefde voor elkaar , Liefde in een  relatie, Liefde voor je werk, Liefde voor je hobby, Liefde voor..... 

Aries M.Sporkslede 
Aries M. Sporkslede is een stand up comedian geboren op 7 april 1980 in Amsterdam uit Surinaamse ouders en is de jongste van twee. Aries is al 15 jaar bezig in de entertainmentindustrie. Humor haalt hij uit het dagelijks leven dus zijn relatie, werk en muziek zijn grote inspiratiebronnen als het gaat om comedy. Hij heeft als comedian in verschillende theaters door het hele land opgetreden o.a. Meervaart, Luxor, Zuidplein en het podium gedeeld met comedians als Murth Mossel, Anuar, Jeffrey Spalburg en Jandino Asporaat. 

Stacey Esajas 
Stacey Esajas(1983) is presentatrice, comédienne en actrice geboren en getogen in Amsterdam. In de afgelopen 12 jaar heeft zij haar talenten voor een zeer breed publiek ingezet. Zo presenteerde ze de NTR jongeren televisieserie ‘De Slavernij Voorbij?’ en verschillende bijeenkomsten voor diverse opdrachtgevers. Van Afrovibes tot de Gemeente Amsterdam. Ook is zij als actrice en danseres te zien in diverse dans-en theaterproducties. In 2017 en 2018 toerde zij door het land met Jetty Mathurin e.a., met de voorstelling ‘De overdracht’. De Theaterkrant schreef hierover: ‘We krijgen ook een mooi toekomstperspectief voorgeschoteld. Met een figuur als Stacey Esajas kan het Nederlands cabaret voorlopig nog wel even voort.’  

Concept en Tekst: Stacey Esajas, Aries M.Sporkslede 
Eindregie: Jetty Mathurin
Regie- en tekstadviezen: Glynis Terborg

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Er zijn geen voorstellingen gevonden.