text

Live (accoustic) music on a Sunday afternoon

Muziekconcert met o.a. Ferry Uktolseja

Live (accoustic) music on a Sunday afternoon


Op deze easy zondagmiddag geeft gitarist en bandleider Ferry Uktolseja samen met zijn muzikanten van Project Innovation een live (semi) akoestisch muziek concert met speciale gasten J'Chanel Saya, Elisabeth Campaniya en LIVV.

In de Molukse muziekwereld is Ferry Uktolseja een welbekende naam. Voor dit concert heeft hij de band samengesteld met speciale gasten. Ze geven een live performance van (semi) akoestisch muziek. De gepassioneerde en gevestigde gitarist uit Assen heeft door de jaren heen een eigen stijl weten te creëren. Dat zie je en dat voel je. Zijn muziekstijlen smoothjazz en easy listening word door velen herkend.

Project Innovation, het muzikale project van Ferry, heeft een reputatie opgebouwd, want met (bekende) Molukse muzikanten o.a. Nippy Noya (Massada) Jane Talany (The Voice of Holland) en de gebroeders Timisela, weet hij volle zalen te trekken. Ook deze keer staat er een gevarieerde muzikale show in het Bijlmer Parktheater.

Wees er vroeg bij, want t/m 31 juli zijn Early Birds tickets verkrijgbaar voor €25,00. Reguliere tickets kosten hierna €27,50.

 

Gastoptredens

J'Chanel Saya

J'Chanel Saya is een talentvolle zanger/singer songwriter die flink aan de weg timmert met zijn eigen werk in de stijl Easy listening tot R&B. Momenteel zingt hij als background vocals bij niemand minder dan Trijntje Oosterhuis.

Elisabeth Campaniya

Elisabeth Campaniya is een veelzijdige zangtalent. Ze zingt van oorsprong in het Spaans, maar zingt haar liederen ook in verschillende talen, zelfs in het Maleis. Elisabeth is een geliefde zangeres bij het Moluks publiek.

LIVV

Lieke van ’ t Veer (artiestennaam LIVV) is zangeres/singer songwriter van Nederlandse komaf. Met haar eigentijdse teksten is zij een zangtalent dat al jaren flink scoort met haar YouTube kanaal. Lieke zingt met bekende zanger Jim Bakkum en rapper Yes-R samen in een videoclip. Ook was zij te gast met rapper Yes-R in tv programma Koffietijd.

 

Project-Innovation-Bijlmer-Parktheater

 

Uitvoerenden

Project Innovation band:

gitaar Nelson Gomies
keyboard Dennis Richardson Davies
basgitaar Solas van Motman
piano Eric Wijnands
percussie Ezra Lesimanuaja
saxofoon Leon Wildner
gitaar Ferry Uktolseja
drummer Mick Gravee


Gastoptredens:

J'Chanel Saya, Elisabeth Campaniya en LIVV

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 29 okt 2023 14:00

  • Live (accoustic) music on a Sunday afternoon

Dit vind je misschien ook interessant