text

Kijk Langs het muzikale verhalenland online


Ben je gek op muziek, liedjes en verhalen? Dan hoef je deze vakantie niet stil te zitten. Op het youtube kanaal van het Bijlmer Parktheater kun je luisteren en mee zingen en dansen met Jeritza Toney en het Muzikale Verhalenland.

Kijk alle afleveringen

Jeritza Toney zet online de boel op zijn kop

In de meivakantie zou Jeritza Toney in het Bijlmer Parktheater alle kinderen in aan haar lippen binden en in beweging brengen met de voorstelling Langs het muzikale verhalenland. Een voorstelling vol verhalen en bijpassende liedjes waarin in ieder kind zich in kan herkennen. En nee… kinderen hoeven niet stil te zitten en geduldig te luisteren, bij elk liedje hoort een soort van dansje dat ze met elkaar gaan oefenen. Helaas pindakaas, we moeten nog even wachten op deze leuke voorstelling. Maar Jeritza heeft een mooie oplossing bedacht. Ze heeft haar liedjes en verhalen opgenomen op video. De filmpjes kun je bekijken via het youtube kanaal van het Bijlmer Parktheater.  

 

Troubadour van Zuidoost

Jeritza Toney is allround entertainer, songwriter, muzikant, stand-upcomedian, theaterdocent, actrice en moeder van Cheyenne en Guillano. We zouden haar het beste kunnen omschrijven als de troubadour van Zuidoost. Met gitaar op haar rug en een leven vol verhalen, trekt Jeritza normaliter langs scholen en theaters om kinderen uit Zuidoost en in heel Amsterdam te vermaken met liedjes over het leven zelf. En nu is het stil. Haar eerst zo volle agenda is bijna volledig doorgestreept, maar haar schat aan verhalen en liedjes blijft groeien.