text

Kaseko in concert (deel 4)

TWENTY8 PRODUCTIONS

Kaseko in concert (deel 4)


Kaseko in Concert deel 4 is een muziekspektakel en cabaret samen met een hoog voetjes-van-de-vloer-gehalte. Uitgevoerd door een 16-mans band, word je meegenomen op reis door de Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot heden. Uiteraard weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Het belooft een avond tijdloze muziek en humor en brengt je mooiste herinneringen tot leven.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kun je denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, Kaseko in Concert is een mooie jaarlijks terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de préséance geven. De voorstelling is voor muziekliefhebbers en staat garant voor volop genieten.

Voetjes van de vloer met Kaseko in concert

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

wo 22 nov 2023 20:00

  • Kaseko in concert (deel 4)

Dit vind je misschien ook interessant