Kaseko in Concert 4

Edje Rust & Nato Grootfaam

Kaseko in Concert 4


In november 2015 speelde de eerste versie Kaseko in Concert met veel succes in zeven Nederlandse theaters. Een gedenkwaardige start voor een, zo niet nog gedenkwaardiger concert. In het voorjaar van 2018 kon een vervolg op deze succesvolle formule niet uitblijven. Nog tijdens deze laatste tournee is besloten een vierde reeks concerten te geven in het najaar van 2019. 

Kaseko in Concert 4, uitgevoerd door een 16 mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot heden. Het concert wordt uiteraard ook weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor zal hij al jouw mooie herinneringen tot leven weten te brengen. Met topzangers zoals Edje Rust en Nato Grootfaam wordt dit weer een avond om je bij thuis te voelen.

 

kaseko in concert

 

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kun je denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname. Kortom, Kaseko in Concert is “here to stay” een mooie jaarlijkse terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en overige Caribische afkomst acte de préséance zullen geven. Kaseko in Concert is voor een breed georiënteerd muziekpubliek en staat garant voor een avond waarin iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart kan ophalen. Kaseko in Concert: muziek en cabaret met een “hoog voetje van de vloer gehalte”.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 24 nov 2019 15:00

  • Kaseko in Concert 4

    Theaterzaal

    Niet beschikbaar