text

Is It...Change

Is It...Change


Tijdens de vierde editie van 'Is It’ daagt We Are On The Move zes makers uit om vanuit het thema Change stukken te maken waarbij zij hun verhaal vertellen over Change (verandering). De talenten delen hedendaagse topics en ervaringen uit het verleden met het publiek.

Change (verandering)

De afgelopen twee jaar hebben wij als mens heel veel veranderingen mogen meemaken in de wereld. Hoe gaan wij om met de situatie en continue veranderingen, wat brengt het teweeg, wat betekent het voor jou als individu of voor een gemeenschap?  Brengen veranderingen verdeeldheid in een samenleving, gezinssituaties, vrienden en familie? Zijn wij bang voor verandering of zijn wij bang voor de gevolgen van veranderingen? Zijn wij bereid om veranderingen toe te laten in ons leven?

Inloop: 19.00 uur
Start: 20:00 uur

Reserveren kan via kassa@bijlmerparktheater.nl of bellen via 020 - 311 3930. Let op: vol = vol.

Project Da Wish

Deze generatie makers zullen in het voorjaar van 2023 deelnemen aan een groter project genaamd Da Wish. Met dit project gaat een lang gekoesterde artistieke wens van WAOTM in vervulling. WAOTM gaat een unieke, veel grotere voorstelling produceren met daaraan vooraf gekoppeld een kunst- en educatie programma. Een samenwerking met het Masterplan Zuidoost.

is it

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant