text

Informatie over jouw theaterbezoek

Coronamaatregelen

Informatie over jouw theaterbezoek


Laatste nieuws

Door de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen van de overheid op dinsdag 13 oktober, kunnen wij als theater de komende 4 weken nog steeds maar maximaal 30 personen ontvangen in de theaterzaal.

Mogelijk heeft het maximum van dertig personen gevolgen voor het doorgaan van voorstellingen waar al meer kaarten voor waren verkocht. Zodra we meer weten informeren we je zo spoedig mogelijk via e-mail.

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar. Dit betekent dat we onze bezoekers vragen om een mondkapje op te doen als je het theater binnenkomt. Je mondkapje mag af als je op je zitplaats in de theaterzaal zit. Na de voorstelling vragen we vervolgens iedereen hun mondkapje weer op te doen wanneer je opstaat om de zaal uit te gaan.

Horeca

De bar is helaas gesloten.

Wij doen ons uiterste best om alle bezoekers en betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Houd deze pagina en social media kanalen in de gaten voor verdere updates.

 

Team BPT

 

///

 

Welkom terug in ons theater!

Het nieuwe theaterprogramma voor september t/m december 2020 staat online en is nu te reserveren!

Ondanks dat we het dit najaar anders moeten organiseren dan gebruikelijk, zijn we heel blij met ons programma wat wij kunnen aanbieden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat, ondanks alle maatregelen, je kunt genieten van mooie kinder- en jeugdvoorstellingen, muziek, comedy, debatten, talkshows en meer!

 

Veilig naar het Bijlmer Parktheater

Wat fijn dat wij je weer in Bijlmer Parktheater mogen verwelkomen. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten welke maatregelen er zijn genomen zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden. Dat vertellen we je hier graag. Heb je na het lezen nog vragen, laat het ons dan weten via e-mail of telefoon.

We hebben uitgebreide maatregelen getroffen om het Bijlmer Parktheater gereed te maken voor kleinschalige programma’s. Wij plek voor 30 bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd en onze zitplaatsen op de tribune in de theaterzaal aangepast zodat iedereen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kan houden.

Wij hebben binnen het theater gezorgd voor de algemene hygiëne voorschriften van het RIVM. We vragen je rekening te houden met het volgende:

Vooraf je bezoek

 • Ben je verkouden of heb je koorts? Of heeft een van je huisgenoten gezondheidsklachten.? Blijf thuis.

Aankomst

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar.
 • Het Bijlmer Parktheater gaat 30 minuten voor aanvang voorstelling open. De theaterzaal gaat een kwartier voor aanvang open.
 • Zorg dat je aanwezig bent op het tijdstip dat de deuren opengaan. Zo hebben onze publieksbegeleiders voldoende tijd om alle bezoekers op een veilige manier naar binnen te begeleiden.
 • Haal eerst je kaartje(s) op aan de kassa. Heb je twee of meerdere tickets gekocht? Dan placeren we jullie samen in de zaal.
 • Op meerdere plekken binnen het theater hebben wij desinfecterende handgel beschikbaar.
 • Maak gebruik van de toiletten bij aankomst, tijdens de voorstelling is dit niet meer mogelijk.
 • Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers.
 • Laatkomers kunnen wij helaas geen toegang meer verlenen naar de theaterzaal.

Bar en foyer

 • De bar is helaas gesloten.

In de theaterzaal

 • Er zijn publieksbegeleiders aanwezig die je begeleiden naar de looproute, zitplaats in de zaal en na afloop voor een soepele uitstroom.
 • Bezoekers worden per rij naar binnen gelaten. Je krijgt een stoel toegewezen door onze medewerkers.
 • Zodra je op je zit in de zaal, mag je mondkapje af.
 • Er is geen pauze tijdens de voorstelling.
 • Je kunt tijdens de voorstelling geen gebruik maken van de toiletten.
 • Het is niet toegestaan om te schuiven met stoelen.
 • Bij het verlaten van de zaal vragen we je je mondkapje weer op te doen.
 • Bezoekers worden gevraagd om bij het slotapplaus te blijven zitten en de instructies van de publieksbegeleiders op te volgen om vervolgens de zaal te verlaten.

Afloop

 • Na afloop van de voorstelling vragen wij je om in de foyer rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

 

Dit is slechts een selectie van de genomen maatregelen. De veiligheid van bezoekers, onze medewerkers en artiesten is bij alle maatregelen altijd van het allerhoogste belang.

Wij wensen je een prettige voorstelling!

 

///

Veilig theaterbezoek

Wij houden rekening met de veiligheid van bezoekers en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Voor elke voorstelling geldt maximaal 30 bezoekers in de zaal. Het theater zorgt voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Wat kan jij doen?

 • Koop tickets online via onze website. Het is momenteel niet mogelijk tickets aan de deur te kopen;
 • Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens je bezoek van medebezoekers en van onze medewerkers;
 • Betaal contactloos of met PIN;
 • Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid;
 • Was je handen bij aankomst en ook wanneer je weer thuis bent;
 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten.

///

 

Houd Vol, wij zijn samen!

Onze gedachten gaan uit naar alle mensen in de vitale beroepen die harder werken dan gezond is en naar alle mensen in de kunstensector die onbedoeld thuis zijn en hun werk zien verdampen. Maar de coronacrisis raakt ons allemaal en is niet grens of cultuur gebonden. Wij zoeken met elkaar naar nieuwe omgangsvormen en hebben een gezamenlijk doel. Alle hoofden staan de zelfde kant op en dat maakt dat we meer met elkaar verbonden zijn dan ooit. Ongeacht afkomst en ongeacht de taal die je spreekt. Daarom willen wij iedereen een hart onder de riem steken met een boodschap in de talen van Zuidoost, zodat iedereen zich erin zal herkennen. Mocht je deze dagen langs ons theater fietsen of over de boulevards in Zuidoost lopen, kijk dan omhoog en haal kracht uit onze boodschap. De banner is er voor iedereen: Houd vol. Wij zijn samen!

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.