text

Hooggeleid

Sidney Schmeltz

Hooggeleid


Alle voorstellingen t/m 31 mei zijn geannuleerd

Beste bezoeker,
Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen die tot 1 juni op het programma staan, zijn uitgesteld tot nader te bepalen datum.

Lees meer en blijf op de hoogte via de website.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Geboren in Groningen maar al jaren wonende in de Bijlmer, neemt deze gediplomeerde reisleider je mee op een tour door zijn eigen leven. Maak kennis met zijn verleden, zijn heden en zijn visie op de toekomst. Stilstaan is geen optie. Stilzitten trouwens ook niet. Hij zet graag een boompje op, maar zijn gulle hart is ook bereid die boom te delen. Laat je veroveren door zijn spontaniteit en humor en kom kijken naar een dikke show. Skippiebaldik. Met intilligentiedingen. Want één ding blijft een feit: zijn leven is hooggeleid.

Biografie:

Sidney Schmeltz werd in eerste instantie bekend door zijn tv-optredens bij omroep Powned. Met zijn eigen items bij Powned en zijn YouTube-filmpjes heeft hij een grote groep fans opgebouwd, want Sidney is vooral heel erg Sidney. 

Zijn spontaniteit, karakteristieke lach en opvallende uitspraken maken Sidney een cultheld. Sidney kan echter veel meer dan grappige filmpjes maken. Hij is een multitalent, een ras entertainer en heeft bovenal een eigen verhaal. Deze geboren artiest treedt op als comedian, rapper en heeft de ambitie om een eigen tv show te maken. 

De videoclip van de single “Handrem” behaalde in korte tijd 1 miljoen streams. Zijn eerste voorstelling ‘Hooggeleid’ (regie Jeffrey Spalburg) is vanaf september 2019 in theaters en poppodia door heel Nederland te zien. 

Sidney Schmeltz
 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

do 21 mei 2020 20:00

Dit vind je misschien ook interessant