text

Hoge Ogen: de nieuwste makers

Cheyenne "Toney" Herdigein en Guillano Herdigein

Hoge Ogen: de nieuwste makers


Hoge ogen is ons nieuwe makers-traject waarbij de nieuwste makers hun eigen voorstelling ontwikkelen, samen met een team van professionals uit verschillende vakgebieden binnen de theatersector. Tijdens dit weekend, nemen onze nieuwste makers het podium over om hun voorstelling te presenteren.

Met trots stellen wij onze nieuwste makers voor: Cheyenne "Toney" Herdigein en Guillano Herdigein. Achter de schermen hebben deze nieuwste makers al veel geleerd en gerepeteerd, we kijken uit naar hun presentaties! Guillano en Cheyenne brengen muziek samen met theater in hun voorstelling ‘Ik zie, ik zie mijn spiegelbeeld’. De beproevingen en ervaringen in het leven van een broer en zus; wat voor invloed heeft dit op elkaar en hen als individu? 


 


Helaas moeten wij de voorstelling van onze nieuwste maker Rochelle Deekman tijdens Hoge Ogen op 20 & 21 mei a.s. annuleren vanwege persoonlijke omstandigheden. Haar voorstelling ‘De beste versie van jezelf’ zal op een andere datum geprogrammeerd worden. We houden jullie op de hoogte.

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant