text

Haar haar

Da Wish (We Are On The Move)

Haar haar


In theatervoorstelling Haar haar volgen we het verhaal van een meisje dat op zoek gaat naar haar ware identiteit. Zij is op zoek naar haar roots en worstelt met vragen zoals, wie ben ik, wat moet ik, hoe kan ik?

Tijdens haar zoektocht ontdekt ze dat haar haar een belangrijk onderdeel van haar identiteit is. Ze ontmoet verschillende mensen met verschillende soorten haar en leert dat er geen goed of fout haar bestaat. Door vriendschap, durf, avontuur en geschiedenis ontdekt zij haar innerlijke en uiterlijke schoonheid. Zij beseft dat zij uniek is zoals zij is. Dit maakt dat zij de wereld anders gaat zien en dat de wereld met andere ogen naar haar kijkt.

De voorstelling is gericht op het winnen van onzekerheden. Het laat zien dat het belangrijk is om jezelf te accepteren zoals je bent. Daarnaast zorgt de voorstelling voor herkenning en erkenning bij mensen die zichzelf niet altijd kunnen vinden in de standaard schoonheidsidealen.

Met een fantastische cast, prachtige muziek en indrukwekkende scenes maakt Haar haar tot een bijzondere theaterbeleving. Een theatervoorstelling voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en zijn/haar ware identiteit. Geniet van een avond vol emotie en inspiratie.

 

Haar haar Bijlmer Parktheater

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 9 jul 2023 19:00

Dit vind je misschien ook interessant