text

Fifty-ish

Stichting ’t Beemstervarken

Fifty-ish


Een tragikomedie over vier vrienden van vijftig plus, die opnieuw inhoud proberen te geven aan hun leven, en daar alles, ècht alles voor uit de kast halen.

Over de voorstelling

Fifty-ish is een tragikomedie over vier vrienden, acteurs van vijftig plus. Het leven lijkt aan hen voorbij te razen, alles moet jong en divers zijn en dan komt de Corona-crisis daar ook nog eens bovenop. Ze voelen zich overbodig geworden maar zijn nog lang niet uitgeblust, integendeel!
Wat volgt is een opeenstapeling van scènes, liedjes, rapnummers en dansjes waarin ze proberen de balans op te maken van hun leven en hun bestaansrecht te bewijzen. Ze vertellen over verloren dromen en vergeten idealen, biechten jeugdzondes op en vertellen over de midlife crisis. En hun struggle met de veranderende tijdgeest, hoe woke zijn we eigenlijk?

 

Credits

Spel: Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen Tekst: Bart Oomen | Muziek: Michel Sorbach | Eindregie: Priscilla Vaudelle Kleding/styling: Roxanne Wilms | Techniek Jacco Patist Dramaturgisch advies: Christiaan Mooij Coproducent: Theater De Meervaart | Impresariaat: Theaterzaken Via Rudolphi Credits foto: Ruben Snitslaar

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant