text

FATU - Stand up comedy

Jeffrey Spalburg met Deng Boy, Jörgen Raymann en Anuar

FATU - Stand up comedy


Coronatoegangsbewijs

Let op: Ben je 13 jaar of ouder? Dan heb je voor deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan in de vorm van één van de onderstaande bewijzen: 

  • Een negatieve testuitslag (testbewijs)
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs).

Jeffrey Spalburg did it again: hij heeft een mooie line-up voor de volgende FATU. Kom meelachen met Deng Boy, Jörgen Raymann en Anuar! Het belooft een gezellige middag te worden met goede stand up comedy en niet te vergeten goede muziek van DJ Phantom.

Deng Boy

Deng Boy
Deng Boy Fu a Birti (de jongens uit de buurt) is een duo, gevormd door Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk. Ditmaal voor de 7e keer op het Fatu podium.
 
Sko en Ormoe zijn al hun hele leven (letterlijk vanaf geboorte) bekenden van elkaar. Zodra het duo samen is lachen ze dan ook heel wat af. Zo’n 9 jaar geleden ontstond bij Ronny het idee om samen met Sko een radio programma te gaan maken. Via een bevriende radiostation eigenaar kregen zij deze kans en daar stond hun eerste programma genaamd: ‘Deng Boy Fu a Birti’. Binnen de kortste keren was het duo één van de best beluisterde programma’s op de Surinaamse radio.

Inmiddels hebben Sko en Omroe al 4 succesvolle shows neergezet welke ook op DVD zijn verschenen. In hun laatste voorstelling ‘Poppekast’ wilde Sko en Ormoe laten zien wie de Surinamer van nu is en wat je moet weten om de Surinamer te kunnen begrijpen. Een hilarische inburgeringcursus was het gevolg.
 
In hun laatste voorstelling RAAR vliegt Deng Boy op komische wijze langs de hoogte- en dieptepunten van onze samenleving!


Rayman

Foto: Raoul Nijhorst

Jörgen Raymann
Jörgen Raymann is een waardig ambassadeur voor FATU! En voor de 13e keer bij ons te gast.

In 1998 kwam Rayman met zijn theatershow voor het eerst naar Nederland. Tijdens deze toer werd hij benaderd door de NPS (huidige NTR). Na een auditie en een proefopname werd hij de presentator van ‘The Comedy Factory’. In 2001 verhuisde hij  naar Nederland en presenteerde hij het late night programma Raymann is Laat! voor de NTR. In 2009 werd hij mede-eigenaar van Men at Work TV Produkties, verantwoordelijk voor o.a. ‘Het Groot Dictee der Nederlandse Taal’, ‘De Dinoshow’ en ‘Zo: Raymann!’


anuar

Anuar
Een graag geziene gast bij FATU, alweer voor de 11e (!) keer bij ons te gast bij ons.

De Utrechtse stand-up comedian Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het welbekende Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no time stond hij in het theater met zijn eigen shows. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit stal hij de harten van zijn publiek.

Op 20 november kun je hem weer in het Bijlmer Parktheater zien met zijn comedyshow Eerlijk. In deze show zal Anuar de samenleving op een hilarische manier een spiegel voorhouden en verbinding leggen tussen de mensen, want zoals Anuar zelf altijd zegt: “Met humor omarm ik de wereld.”

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant