text

Fatu

Jeffrey Spalburg met Lucinda Sedoc, Mark Waumans en Roué Verveer

Fatu


Coronatoegangsbewijs

Let op: Ben je 13 jaar of ouder? Dan heb je voor deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan in de vorm van één van de onderstaande bewijzen: 

  • Een negatieve testuitslag (testbewijs)
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs).

 

Ready voor een nieuwe editie van FATU, hét stand up comedy programma van het Bijlmer Parktheater? MC en host Jeffrey Spalburg heeft weer een geweldige line-up: Lucinda Sedoc, Marc Waumans en Roué Verveer. En natuurlijk kun je tussen de fatu's door bouncen op de lekkere beats van DJ Phantom.

 

Lucinda Sedoc

Lucinda is Fatu’s First Lady en zit sinds 2007 in de comedy scene. Ze is begonnen als theatermaakster en na een comedycursus van Talentlab onder leiding van Jeffrey Spalburg begon ze haarr comedytalent verder te ontwikkelen. Met haar frisse blik op diverse onderwerpen, bezorgd Lucinda het publiek een unieke ervaring. Ze debuteerde met haar eerste avondvullende voorstelling Lekker Lang Luusje waarin ze je meenam in het vermakelijke reis naar Suriname. Volgend jaar staat Lucinda met het haar 2e aanvullende show genaamd "Girlstrip" in verschillende theaters.

 

Mark Waumans

Wanneer Mark Waumans zich realiseert dat hij de boot gemist heeft stapt hij op 36-jarige leeftijd voor het eerst op het podium om stand-up comedy te proberen en onmiddellijk is hij verkocht. Eindelijk iets wat hij wel leuk vindt. In de periode die daarop volgt wint hij de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival, behaalt hij de finale van Cameretten met zijn programma ’Spiegelbeeld’ en speelt hij op grote festivals als Lowlands, Paaspop en Oerol. Mark was eerder te zien tijdens FATU010 en maakt nu zijn debuut voor ons thuispubliek.

 

Roué Verveer

Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn hilarische opvoedboek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan en stond 10 keer in de Ziggo Dome met Gabbers. Het moge duidelijk zijn: Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld! Roué wordt enorm geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties. Naast zijn Nederlandstalige soloprogramma’s maakt hij ook Surinaams gesproken comedyshows en treedt hij regelmatig als vast lid van Comedytrain op in het Amsterdamse Toomler. Hij is een graag geziene gast bij FATU, en staat deze editie voor de 11e keer (!) op het Fatu podium in het Bijlmer Parktheater. 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 26 sep 2021 15:00

  • Fatu

    Jeffrey Spalburg & Bijlmer Parktheater

Dit vind je misschien ook interessant