FATU

Met o.a. Henry van Loon en Max van den Burg | host Jeffrey Spalburg

FATU


FATU is hét stand up comedy programma van het Bijlmer Parktheater. Al twaalf-en-een-half jaar lang ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians. Eén podium, drie comedians die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. Vanavond zijn onder andere Henry van Loon en Max van den Burg te gast. DJ Phantom zorgt voor lekkere beats.

Henry van Loon

Henry van Loon is wereldberoemd in heel Nederland als concierge Volkert in de Luizenmoeder. Daarnaast is hij comedian en vlogger en kennen we hem van satirsche programma's als Draadstaal, Koppensnellers en Comedy Live. Zijn carrière als stand-upcomedian begon in maart 2004 toen hij lid werd van Comedytrain. Sindsdien heeft hij regelmatig in Toomler op het podium gestaan en speelde hij mee met de Comedytrain Theatertour. Wij hebben hem gezien in tv-serries als Shouf Shouf!, Crimi Clowns en Van God Los. Nu staat hij tot en met mei in het theater met zijn nieuwe cabaretvoorstelling Onze Henry waarin hij inzoomt op zijn Brabantse rootst en je fidele bespiegelingen voorschotelt.

Henry van Loonfoto: Bob Bronshoff

Max van den Burg

Max van den Burg is een rasartiest met een goed gevoel voor de foute kant van het leven. Hij is geboren getogen in Eindhoven en was op jonge leeftijd al het grappigste jongetje van de klas, Na een mislukte poging tot het spelen van prof-voetbal en een studie communicatie aan de HEAO kwam hij uiteindelijk op de Toneelacademie van Maastricht terecht waar hij in 2001 afstudeerde. Behalve op het theaterpodium is hij ook met grote regelmaat te zien als acteur in films, commercials, tv-series en als acteur / presentator in bedrijfsfilms. Wij kennen hem ondere andere van New Kids Nitro, Vakantie in Eigen Land, Heer en Meester, Van God Los, Bloedverwanten, Bobby en de Geestenjagers, Flikken Maastricht, Spangas en van radiocommercials voor bijvoorbeeld Cup-a-Soup en Nuon.

(Duur 150 minuten (met pauze). In de pauze zijn er broodjes en hapjes verkrijgbaar.)

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 28 apr 2019 15:00