text

FATU

Jeffrey Spalburg met Roué Verveer, Daveson Ignatia en Victor Luis van Es

FATU


Hét stand-up comedyprogramma van het Bijlmer Parktheater. Al 12,5 jaar ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg tijdens Fatu drie collega-comedians. Eén podium, vier comedians die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. DJ Phantom zorgt altijd voor de lekkerste beats. We hebben een supertoffe line-up: Daveson Ignatia, Victor Luis van Es en Roué Verveer! Het dak gaat eraf!

Roué Verveer

Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn hilarische opvoedboek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan en stond 10 keer in de Ziggo Dome met Gabbers. Het moge duidelijk zijn: Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld!

Roué speelt sinds 2002 avondvullende theatervoorstellingen en wordt enorm geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, scherpe grappen en slimme improvisaties. Naast zijn Nederlandstalige soloprogramma’s maakt hij ook Surinaams gesproken comedyshows en treedt hij regelmatig als vast lid van Comedytrain op in het Amsterdamse Toomler.

Cabaretshows: R.I.P., Met Andere Woorden, Voorwaardelijk Vrij, Mans Genoeg, In Zeer Goede Staat, Typisch Surinaams, Ff Wat Anders, Tjar A Lobi, Op Het Laatste Moment, Heppie de Peppie en Zo Goed Als Nieuw (huidig).

Een graag geziene gast bij FATU, alweer voor de 10e keer bij ons te gast in het Bijlmer Parktheater!

Roue Verveer

Foto: Raul Neijhorst

 

Daveson Ignatia

Begonnen bij de comedyworkshops van Talent Lab in het Bijlmer Parktheater zijn we blij dat hij weer terug is op de plek waar het voor hem allemaal begon.

Van kleins af aan is Daveson te vinden op het podium! Of het nou een playback show was of een kleine rol in een theaterstuk, hij was er altijd bij! Zo zocht hij zelf de spotlights op en begon zijn carrière als MC op festivals, en evenementen. Al snel kwam hij erachter dat hij meer talenten had dan alleen artiesten op en afkondigen. Het duurde dan ook niet lang voor dat hij zijn liefde vond in het maken van stand-up comedy! Als een comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach. Zijn liefde voor comedy draagt hij met passie met heel veel plezier uit.

Daveson Ignatia

Victor Luis van Es

Victor is een openhartige verteller die in 2016 de finale haalde van het Cameretten Festival in een waanzinnig sterk jaar. De Volkskrant zei daarover: ”In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Nu staat hij in de theaters met zijn tweede avondvullende programma 'Plan B' waarin hij met dezelfde open- en oprechtheid zijn verhalen verteld.

Victor is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.

Victor is vast lid bij de oudste comedy club van Nederland, het Comedy Café Amsterdam. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference. In 2013 stond hij op Lowlands en was hij te zien op RTL4 bij de Comedy Factory als talent.

 In zijn eerste avondvullende programma Stille Strijd weet hij levensvragen op een mooie manier te koppelen aan zijn afkomst en seksuele geaardheid.

Victor Luis van Es

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 27 sep 2020 15:00

  • FATU

    Theaterzaal

    Uitverkocht

Dit vind je misschien ook interessant