text

Farida van den Stoom


Farida van den Stoom

Foto: Casper Kofi

Bio

Actrice, danseres, eigen theatershows, schrijfster en zakenvrouw! Farida ís en dóet het allemaal. Als kind wilde ze interieurstyliste worden. Maar ze ging al snel genoeg het danswereldje in. Een verhaal vertellen via je dansvorm. Dat doet ze ook in haar acteerrollen en in het theater. Deze bijzondere powerlady heeft een mooie boodschap en die zet ze neer in alles wat ze doet. ‘De wereld een beetje mooier maken met mijn talent.’ Let’s meet up met de pure Surinaamse beauty Farida van den Stoom.

Na haar eerste solovoorstelling Dreamgirl is Farida verder gegaan met theater productie de Overdracht van Jetty Mathurin en eigen filmproducties zoals Chicken, Studio Bruine bonen en haar eigen Youtube kanaal Farida van den Stoom.

Dreamgirl 2.0 (2015)

In Dreamgirl 2.0 doet actrice Farida van den Stoom een boekje open over de winner en loser momenten uit haar leven. Met een beetje hulp van haar brutale alter ego Olivia vertelt deze gevoelige actrice haar komische en zeer persoonlijke verhalen. Dreamgirl zit vol met hilarische typetjes, sound bites, entertainment en power!

Showreel Dreamgirl 2.0

 

Farida van den Stoom

Foto: Floris Naber

Farida van den Stoom

Foto: Floris Naber

 

Short movie Chicken

Studio bruine bonen