text

Fair and Square

Muziekvoorstelling van Djuwa Mroivili

Fair and Square


Pianist, maker, fangirl en researcher Djuwa Mroivili presenteert Fair and Square en Eutopia, een double bill die gaat over tijd, macht en verbeelding.

Passe-Partout ticket

Djuwa Mroivili met maar liefst twee voorstellingen te zien in ons theater. Voor beide voorstellingen is het mogelijk om losse tickets te kopen (10,00) of een passe-partout voor het tweeluik (15,00).

 


Fair and Square

Fair and Square is een solo over het onderzoek dat Mroivili in 2022 deed naar de koloniale Wereldtentoonstelling die in 1883 plaatsvond op het Museumplein in Amsterdam, en naar het wereldbeeld achter die tentoonstelling. Wat zien we vandaag de dag nog terug van die wereldtentoonstelling en dat wereldbeeld in het Amsterdamse straatbeeld en in de programmering van culturele instituten die rond die tijd zijn geopend op het Museumplein? En hoe beïnvloedt dit de manier waarop we naar onszelf en elkaar kijken? In Fair and Square nodigt Mroivili het publiek door middel van ironie, reclaiming en kwetsbaarheid uit om op basis van het verleden kanttekeningen te zetten bij het heden,
en te fantaseren over wat we in de toekomst zouden kunnen zijn.

 

Let op: tijdens deze middag word er gefilmd voor een Docu van NTR.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant