text

Eutopia

Muziekvoorstelling van Djuwa Mroivili

Eutopia


Pianist, maker, fangirl en researcher Djuwa Mroivili presenteert Fair and Square en Eutopia, een double bill die gaat over tijd, macht en verbeelding.

Passe Partout ticket

Djuwa Mroivili met maar liefst twee voorstellingen te zien in ons theater. Voor beide voorstellingen is het mogelijk om losse tickets te kopen (€ 10,00) of een passe-partout voor het tweeluik (€ 15,00).

 


Eutopia

Eutopia, is gebouwd vanuit het idee dat een “ideale toekomst” misschien helemaal geen onbereikbare plek is, maar een state of being, die zich nu soms ook al voordoet, in de mooie momenten waarop we elkaar ruimte geven of die juist krijgen om unapologetic te zijn, in welke vorm dan ook.

Het is een ode aan de momenten waarop we elkaar vertrouwen, en door elkaar te steunen nieuwe dingen durven en zo onze dromen kunnen laten uitkomen of nieuwe dromen kunnen ontwerpen. Eutopia is een zoektocht naar de verhalen die we diep in ons dragen, en naar hoe we een frame kunnen bouwen waarin we ons veilig voelen die verhalen te vertellen op de manier die ze verdienen. Via uiteenlopende performances van tekstvoordracht, lipsync performance, solo piano, visuals en beweging vinden deze verhalen hun weg naar het publiek.

Eutopia is een samenwerking met multidisciplinair artiest Maria Anouk, performance artist Lashaaawn, Disruptor Raziyah Heath, en visual artist Jerrold Saija.

Let op: tijdens deze middag word er gefilmd voor een Docu van NTR.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant