text

Eerlijk - geannuleerd

Anuar

Eerlijk - geannuleerd


Naar aanleiding van de persconferentie op maandag 14 december gaan de voorstellingen tot en met 19 januari niet door. Bezoekers met kaarten ontvangen zo spoedig mogelijk bericht van ons.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven.

Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK. Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid!

Anuar

Fotocredits: Kevin Kwee

De Utrechtse stand-up comedian Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het welbekende Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no time stond hij in het theater met zijn eigen shows. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit stal hij de harten van zijn publiek.

Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald! Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday net een uitverkochte tour achter de rug genaamd RAMADAN CONFERENCE. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden.

Pers en publiek over een avondje Anuar:

“Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”

“Hij is een gretige grappenmaker”

“Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

vr 15 jan 2021 20:00

  • Eerlijk - geannuleerd

    Theaterzaal

    Niet beschikbaar

Dit vind je misschien ook interessant