text

Contact


Laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws over de coronamaatregelen hier.

 

Bijlmer Parktheater

Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam

Parkeermogelijkheid: Ja

Toon op Google Maps

 

Telefoonnummer: 020 311 39 33

E-mail: info@bijlmerparktheater.nl

 

Routebeschrijving

Auto

Ons theater beschikt over twee invalidenparkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor houders van een invalidebewijs en kunnen niet worden gereserveerd.

Afgezien van deze plaatsen zijn er aan de voorzijde van het gebouw géén parkeerfaciliteiten voor theaterbezoekers. Bezoekers die toch hun auto voor het theater parkeren lopen het risico op een parkeerboete.

Parkeergarages in de buurt:

QPARK - P23
Bijlmerplein 700
1102 DZ Amsterdam

QPARK - P24
Flierbosdreef
1102 DZ Amsterdam

Bij deze parkeergarages kunt u voordelig op loopafstand van het Bijlmer Parktheater parkeren.

Parkeren in de wijk:

In de wijk om het theater heen is het gemeentelijk betaald parkeren. Het betaald parkeren geldt op alle openbare parkeerplaatsen in de H-buurt dus zowel parkeerplaatsen op maaiveld alsook voor de niet afgesloten openbare parkeerplaatsen in de garages. Het (bezoekers)tarief in Zuidoost (ook in de H-buurt) bedraagt € 1,40 per uur.

Bus

Op drie minuten loopafstand van het theater ligt bushalte Anton de Komplein. Stadsbussen die langs deze halte rijden zijn lijn 41 (richting gaasperplas), lijn 47 (richting Station Holendrecht) en lijn 66 (richting IJburg).

Metro

Het dichtstbijzijnde metrostation is Bijlmer Arena. Metrolijnen die langs dit station komen zijn lijn 50 (Isolatorweg / Gein) en lijn 54 (Centraal Station / Gein).

Trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is Bijlmer Arena. Ga naar de NS website voor actuele treininformatie.

Looproute vanaf station Bijlmer Arena

Vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena loop je via winkelcentrum de Amsterdamse Poort in ongeveer een kwartier naar het Bijlmer Parktheater. Op de groene borden is het Bijlmer Parktheater aangegeven. Het eerste plein in de Amsterdamse Poort is het grote Bijlmerplein. Steek dit plein over en ga links of rechts tussen de winkels door naar het kleine Bijlmerplein. Loop langs de KFC en vervolgens onder het viaduct door naar het Anton de Komplein. Aan de rechterkant van het plein vind je het Bijlmer Sportcentrum en het politiebureau. Loop tussen deze twee gebouwen door en recht voor je tref je het Bijlmer Parktheater aan.