text

Camouflage (5+)

Captain Sugar & The Monkey Puppets

Camouflage (5+)


Alle voorstellingen t/m 31 mei zijn geannuleerd

Beste bezoeker,
Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen die tot 1 juni op het programma staan, zijn uitgesteld tot nader te bepalen datum. Lees meer en blijf op de hoogte via de website


Welke factoren bepalen wie we zijn en hoe we ons verhouden ten opzichte van vreemdelingen? In Camouflage gaat het internationale circuscollectief Captain Sugar & the Monkey Puppets op verrassende wijze op zoek naar antwoorden.

De vier huisgenoten Groen, Blauw, Geel en Rood hebben het prima voor elkaar. Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal, Groen danst met zijn planten en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert.! Wat zich ontvouwt is een voorstelling voor jong en oud waarin circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen. Met hoogwaardige circustechnieken, poëzie en heel veel humor creëren The Monkey Puppets een wonderlijke wereld boordevol energie, virtuositeit en spektakel. Onder meer zijn circustechnieken als acrobatiek, hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw te zien. 
Kortom de perfecte voorstelling om de saaiheid van een zondagmiddag te verdrijven of samen met je familie in te duiken in de wonderbaarlijke wereld van de monkey puppets.

“Een voorstelling waar circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen. Een overweldigende vloed aan verrassende beelden en geen kans om je te vervelen.”

camouflage

 

Makers:
Verticaal touw, acrobatiek: Eyrún Ævarsdóttir, IJsland
Hand to hand acrobatiek, Chinese paal, Haar- hangen: Friederike Kohring, Duitsland
Chinese paal, acrobatiek: Jóakim Kvaran, IJsland
Hoeden-manipulatie, acrobatiek: Michael Zandl, Oostenrijk
Hand to hand acrobatiek, jongleren, acrobatiek: Charlie Hession, Engeland
Eindregie: Andreas Denk, Arno Wouters
 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

wo 15 apr 2020 15:00

  • Camouflage (5+)

    Theaterzaal

    Geannuleerd

Dit vind je misschien ook interessant