text

Bring It To The Stage

Stand-up comedy met Rachel Jungerman

Bring It To The Stage


Een comedy show over de dingen van het dagelijks leven uitgebeeld op hilarische wijze. Rachel Jungerman neemt jullie mee, in haar wereld als luchthavenbeveiliger: een drukke en hectische plek, van de ene naar de andere chaotische situatie van typetjes en hilarische sketches.

Van Schiphol Airport naar het Bijlmer Parktheater. Rachels drang om op het podium te staan is grootst. Risico’s nemen hoort bij het leven en soms moet je er gewoon voor gaan. Rachel waagt een sprong in het diepe en presenteert een try-out van haar eerste eigen comedy show Bring it on the Stage.

Tijdens deze show maak je kennis met de persoonlijkheid van Rachel: een dame met veel pit, energie, humor en neemt zeker geen blad voor de mond. Ze wordt ook getypeerd als de ‘Judeska’ van het vliegveld.

“Schiphol Airport is al jaren mijn main stage. Zelfs bekende artiesten, vragen mij, waarom ga jij niet het theater in? Nu is het dan eindelijk zover, mijn collega’s en passagiers kunnen niet wachten om mij te zien schitteren en ik hoop jij ook. Wees voorbereid, want lachen gaan jullie zeker weten! Daar is geen twijfel aan mogelijk!”

Een vers wat voor Rachel aansluit op deze avond is Een blij hart, bevordert de genezing van velen. Lachen is de juiste medicijn daarvoor. (Spreuken 17:22). Kom genieten van haar eerste try-out en gastartiesten en comedians. Het belooft goodvibes, gezelligheid en warmte.

Over Rachel Jungerman

Rachel (39) is geboren en getogen in Suriname. Op haar negende kwam ze naar Nederland waar ze al 30 jaar woont. Amsterdam Zuidoost is haar thuis, vandaar hier haar eerste try-out.

 

Rachel Jungerman-Bijlmer-Parktheater

Fotografie: Alvin de Brabander

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

wo 27 sep 2023 20:00

  • Bring It To The Stage

    Moksi Comedy Vibessz

Dit vind je misschien ook interessant