text

#BPTKids | GEANNULEERD

#BPTKids |
GEANNULEERD


Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de onlangs aangekondigde coronamaatregelen tijdens de persconferentie op 26 november. 
Heb je een kaartje gekocht? Dan nemen we via de mail zo spoedig mogelijk contact met je op. Het aankoopbedrag ontvang je retour op de betaalrekening waarmee de kaarten zijn gekocht.

Actuele informatie over de coronamaatregelen in het Bijlmer Parktheater: www.bijlmerparktheater.nl/corona


Voorgelezen worden uit mooie kinderboeken, genieten van kleurplaten en een mooie tekening op de wangetjes… Onze jongste bezoekers hoeven niet te kiezen! Deze ochtend organiseert het Bijlmer Parktheater in samenwerking met de Bijlmer Bookstore, #BPTKids.

In studio 1 wordt er voorgelezen uit boeken die speciaal geselecteerd zijn door de Bijlmer Bookstore. In de foyer kunnen de kids kleuren en knutselen terwijl hun ouders kunnen luisteren naar interviews met Saundra Williams (Programmadirecteur Masterplan Zuidoost, Zuidoost Leest) en Ernestine Comvalius (oud-directeur Bijlmer Parktheater, juryvoorzitter van de Gouden Griffel). Als afsluiter presenteren de eigenaren tevens zussen van de Bijlmer Bookstore hun plannen voor de Nationale Voorleesdagen van 2022.

De dag wordt gepresenteerd door Jennifer Muntslag en José Montoya.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Dit vind je misschien ook interessant