text

Bijlmer Klassiek: Serenades

Music Bridges & Bijlmer Parktheater

Bijlmer Klassiek: Serenades


Alle voorstellingen t/m 31 mei zijn geannuleerd

Beste bezoeker,
Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen die tot 1 juni op het programma staan, zijn uitgesteld tot nader te bepalen datum. Lees meer en blijf op de hoogte via de website


Er zijn serenades in alle soorten en maten. Soms is het een vermakelijk stukje muziek dat ons uitnodigt om te dansen. Soms is het een ode aan een geliefde, vol melancholie of verdriet.

De musici van het Concertgebouworkest hebben voor deze ochtend een selectie gemaakt van de allermooiste serenades. Heel bijzonder: Marleen Asberg speelt normaal gesproken als violiste in het Concertgebouworkest, maar vandaag treedt ze op als zangeres.

 

Werken van Dohnanyi, Fauré, Debussy en Strauss

Marleen Asberg, zang

Sylvia Huang en Mirelys Morgan, viool

Martina Forni, altviool

Clément Peigné, cello

Madarys Morgan, piano

 

Bijlmer Klassiek

 

Wat is er leuker dan op zondagochtend met een kopje koffie en een huisgemaakt koekje te luisteren naar prachtige muziek?!

Musici van het Koninklijk Concertgebouworkest musiceren samen met speciale gasten in de theaterzaal van het Bijlmer Parktheater. Van klassiek tot modern, ze zijn van alle markten thuis. Ontmoet ze in het Bijlmer Parktheater tijdens een intiem kamermuziekconcert. Bijlmer Klassiek is een gezamenlijk project van de Stichting Music Stages en het Bijlmer Parktheater.

 

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 19 apr 2020 11:00

  • Bijlmer Klassiek: Serenades

    Theaterzaal

Dit vind je misschien ook interessant