Bijlmer Klassiek: Dansen met Bach

GoYa Quartet Amsterdam

Bijlmer Klassiek: Dansen met Bach


Celliste Honorine Schaeffer is een bijzonder musicus. Zij was een van de jongste musici die werd aangenomen in de prestigieuze orkestacademie van het Concertgebouworkest. Niet veel later stroomde ze door en werd orkestlid in het KCO.

Als musicus weigert Honorine om in hokjes te denken en zij is telkens op zoek naar bijzondere invalshoeken. Bach plus darboeka of oriëntaalse dans bij een Sarabande? Waarom niet? Met dit programma laat ze samen met haar muzikale vrienden zien hoe verfrissend klassieke muziek kan zijn als je maar bereid bent om op avontuur te gaan.
 

Werken van Johann Sebastian Bach en Händel/Halvorsen:
Johann Sebastian Bach
uit de Suite BWV 1007 in G gr.t.
Johann Sebastian Bach
uit de Partita in E BWV 1006 in E gr.t.
Händel/Halvorsen
Passacaglia

 

Anna Göckel, viool

Honorine Schaeffer, cello

Mossy Amidi Fard, slagwerk

Olivier Coeffard, dans

 

Bijlmer Klassiek

 

Wat is er leuker dan op zondagochtend met een kopje koffie en een huisgemaakt koekje te luisteren naar prachtige muziek?!

Musici van het Koninklijk Concertgebouworkest musiceren samen met speciale gasten in de theaterzaal van het Bijlmer Parktheater. Van klassiek tot modern, ze zijn van alle markten thuis. Ontmoet ze in het Bijlmer Parktheater tijdens een intiem kamermuziekconcert. Bijlmer Klassiek is een gezamenlijk project van de Stichting Music Stages en het Bijlmer Parktheater.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

zo 26 jan 2020 11:00

  • Bijlmer Klassiek: Dansen met Bach

    Theaterzaal