text

Bereikbaarheid Bijlmer Parktheater

Kom je met de auto of met Openbaar Vervoer naar het Bijlmer Parktheater? Het theater is goed te bereiken met zowel OV en de auto. Lees hier meer over de route en parkeren.


Adres

Bijlmer Parktheater
Anton de Komplein 240
1102 in DR Amsterdam

Bekijk hier de locatie op de kaart (Google Maps)

 

BPT Google Maps

 

Auto

Het Bijlmer Parktheater is bereikbaar met de auto en rondom het theater vind je een aantal parkeergarages.

Route vanaf Amsterdam

Via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef, volg de borden ‘Amsterdamse Poort'.

Route vanaf de A9

Gaasperdammerweg, afslag S112 Bijlmermeer nemen; via de S112 Gooiseweg naar de Bijlmerdreef. Volg de borden ‘Amsterdamse Poort'.

 

Parkeren

Parkeerplekken voor mensen met een beperking

Het theater beschikt over twee parkeerplaatsen voor mensen met een beperking. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor houders van een GPK en kunnen niet worden gereserveerd.

Afgezien van deze parkeerplaatsen zijn er verder géén parkeerfaciliteiten voor theaterbezoekers bij het gebouw. Bezoekers die toch hun auto voor het theater parkeren lopen het risico op een parkeerboete.

Wij adviseren je te parkeren op de volgende locaties:

Parkeergarages Q-Park P23 en P24

In de parkeergarages rondom het winkelcentrum Amsterdamse Poort kun je (betaald) parkeren. P23 (Bijlmerdreef 250, 1102 AB) en P24 (Bijlmerplein 700, 1102 DZ) liggen aan het Anton de Komplein. Deze parkeerplaatsen liggen op zeer korte loopafstand van het theater. Klik hier voor meer informatie over parkeren bij Q-Park.

Parkeren in de woonwijk

In de wijk om het theater heen is het gemeentelijk betaald parkeren. Betaald parkeren geldt in veel wijken zoals Venserpolder Zuid, F-buurt, en Vogeltjeswei en de H-buurt. Het (bezoekers)tarief in Zuidoost (ook in de H-buurt) bedraagt € 1,40 per uur. Bekijk de meest actuele parkeertarieven hier.

 

Openbaar Vervoer (bus, metro en trein)

Je bereikt het Bijlmer Parktheater op drie minuten loopafstand van bushalte Anton de Komplein met de stadsbussen lijn 41 (richting Gaasperplas), lijn 47 (richting Station Holendrecht) en lijn 66 (richting IJburg).

Het dichtstbijzijnde metro en treinstation is Bijlmer Arena. Metrolijnen die langs dit station komen zijn lijn 50 (Isolatorweg / Gein) en lijn 54 (Centraal Station / Gein). Ga naar de NS website voor actuele treininformatie en plan je OV-reis via 9292.nl

 

Looproute

Vanaf station Amsterdam Bijlmer Arena loop je via winkelcentrum de Amsterdamse Poort in ongeveer een kwartier naar het Bijlmer Parktheater. Op de groene borden is het Bijlmer Parktheater aangegeven. Het eerste plein in de Amsterdamse Poort is het grote Bijlmerplein. Steek dit plein over en ga links of rechts tussen de winkels door naar het kleine Bijlmerplein. Loop langs de KFC en vervolgens onder het viaduct door naar het Anton de Komplein. Aan de rechterkant van het plein vind je het Bijlmer Sportcentrum en het politiebureau. Loop tussen deze twee gebouwen door en recht voor je tref je het Bijlmer Parktheater aan.