text

Alle voorstellingen en activiteiten zijn t/m 31 mei geannuleerd

in verband met het coronavirus zijn

Alle voorstellingen en activiteiten zijn t/m 31 mei geannuleerd


Beste bezoekers,

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen inzake het coronavirus (COVID-19) in Nederland zijn wij genoodzaakt ons programma aan te passen. Alle voorstellingen en activiteiten zijn tot maandag 1 juni 2020 geannuleerd.

Houd Vol, wij zijn samen!

Onze gedachten gaan uit naar alle mensen in de vitale beroepen die harder werken dan gezond is en naar alle mensen in de kunstensector die onbedoeld thuis zijn en hun werk zien verdampen. Maar de coronacrisis raakt ons allemaal en is niet grens of cultuur gebonden. Wij zoeken met elkaar naar nieuwe omgangsvormen en hebben een gezamenlijk doel. Alle hoofden staan de zelfde kant op en dat maakt dat we meer met elkaar verbonden zijn dan ooit. Ongeacht afkomst en ongeacht de taal die je spreekt. Daarom willen wij iedereen een hart onder de riem steken met een boodschap in de talen van Zuidoost, zodat iedereen zich erin zal herkennen. Mocht je deze dagen langs ons theater fietsen of over de boulevards in Zuidoost lopen, kijk dan omhoog en haal kracht uit onze boodschap. De banner is er voor iedereen: Houd vol. Wij zijn samen!

Ticketregeling

Wij willen u hartelijk danken voor uw geduld in de afwikkeling rondom de kaartjes van de geannuleerde voorstellingen. Het zijn bizarre tijden. Prachtige voorstellingen en activiteiten van het theater liggen nu al vier weken stil. Dat is voor ons en de hele culturele sector een zware klap. Wij hebben gekeken naar mogelijkheden om voorstellingen te verplaatsen. In de gevallen waar dit is gelukt brengen wij u spoedig op de hoogte van de nieuwe datum.

In samenspraak met de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is er een regeling opgesteld die oplossingen biedt voor u als kaarthouder.

Wat betekent dat voor uw kaartje?

Wanneer het niet lukt de voorstelling te verplaatsen of als u niet kunt op de vervangende datum, bieden wij u de volgende opties:

-    u ontvangt het aankoopbedrag retour in de vorm van een klanttegoed waarmee u eenvoudig kaarten voor een andere voorstelling per mail of aan de balie van het Bijlmer Parktheater kunt reserveren;

-    u doneert het bedrag als gift. De giften die we ontvangen geven we door aan de bespelers van ons theater die het, nog veel meer dan wij,  financieel zwaar hebben;

-    uiteraard kunnen wij ook uw aankoopbedrag aan u retour uitbetalen.

Natuurlijk hopen we van harte dat u kiest voor een van de eerste twee opties, dit sterkt ons in onze missie om te blijven investeren – ook in deze moeilijke tijd - in makers en gezelschappen die relevante voorstellingen voor ons theater maken.
 
Hopelijk kunnen we u snel weer ontvangen in ons mooie theater. Wees er gerust op dat wij onze deuren weer voor u zullen openen zodra dat veilig is.

Houd vol, we zijn samen.

 

Hartelijke groet,

Team Bijlmer Parktheater

 

Blijf op de hoogte

Wij doen ons uiterste best om alle bezoekers en betrokkenen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor verdere updates.

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Deze voorstelling is al geweest, bekijk het actuele aanbod in onze agenda.