text

Word Vriend

Hét podium voor nieuwe talenten uit Zuidoost.


Het Bijlmer Parktheater zet Amsterdam Zuidoost op de culturele kaart van Nederland met zijn programmering en zijn verschillende diensten.

Met eigen programma’s als Bijlmer Boekt, Bijlmer Klassiek, comedyprogramma FATU en #BPTUnpacks bieden wij een podium aan nieuwe talenten, theatermakers, schrijvers, dansers en opiniemakers uit onze eigen wijk en de rest van Nederland. Wij zijn een expert op het gebied van verbinding. Het is onze missie om innovatief theater te maken dat confronteert en inspireert.

Nieuwe theatermakers krijgen in ons theater de kans zich van hun beste kant te laten zien en het publiek kennis te laten maken met de culturele diversiteit van Zuidoost. Met de kunstdisciplines die wij in ons assortiment hebben en die worden uitgevoerd door zowel opkomend talent als professionals, hebben wij de afgelopen jaren innovatieve en maatschappelijk relevante voorstellingen gegeven. Voorstellingen die de geest uitademen van het nieuwe, cultureel diverse Nederland.

Wij noemen onszelf dan ook zonder blikken of blozen het theater van het nieuwe Nederland. En dat willen wij graag blijven! Extra steun is hierbij van vitaal belang.

Wil jij ons helpen? Word dan Vriend!

Dat kan al vanaf € 2,50 per maand! Wil je iets meer bijdragen, dan kan dat vanaf € 5,00 per maand als Wereldvriend of vanaf € 12,50 als lid van de Rufus Collinskring. Met jouw bijdrage help je ons om de vele theatertalenten en festivals die Amsterdam Zuidoost rijk is te steunen!

 


 

Aanmelding Vrienden van Bijlmer Parktheater

(minimaal € 5,-) van mijn rekening afschrijven.
(minimaal € 12,50,-) van mijn rekening afschrijven.
en machtig hierbij de Stichting (Vrienden van het) Bijlmer Parktheater tot het eenmalig incasseren van het hierboven aangegeven bedrag van onderstaande IBAN nummer.

Uw gegevens

Geslacht

Betaling