text

Vacatures


Zonder medewerkers, geen Bijlmer Parktheater.

Wil je deel uitmaken van ons team? Kijk dan hier of er openstaande vacatures zijn. Verder zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die zich voor een project of voor langere tijd voor het Bijlmer Parktheater willen inzetten. Laat ons weten of jij die theaterfreak bent die ons komt helpen.

VACATURE | Social media en Communicatie (Stagiair)

Kom jij onze Marketing & PR team versterken? Het Bijlmer Parktheater is op zoek naar een stagiaire die een HBO opleiding volgt op het gebied van digitale media, (online) marketing en social media. Heb je daarnaast affiniteit met Amsterdam Zuidoost en theater? Dan kun je vanaf februari 2021 bij ons aan de slag!

Lees verder: Vacature Social media en communicatie

VACATURE | Publieksbegeleider (vrijwilliger)

Op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Het Bijlmer Parktheater is op zoek naar publieksbegeleiders, die als gezicht en luisterend oor fungeren tijdens voorstellingen en evenementen.

Lees verder:

Vacature VRIJWILLIGE PUBLIEKSBEGELEIDER - .pdf

VACATURE | Kassa- en barmedewerker (oproepkracht)

Op zoek naar de ideale bijbaan als oproepkracht in de theatersector? Het Bijlmer Parktheater in Amsterdam is op zoek naar gemotiveerde medewerkers die helpen bij uiteenlopende werkzaamheden achter de bar en/of bij de kassa.

Lees verder:

Vacature BAR-KASSA -.pdf