text

Pers


Overzicht persberichten

Kenneth HerdigeinTheatermonoloog Een van ons: Kenneth Herdigein in een monumentale rol als levenslang gestrafte Luc in het Bijlmer Parktheater | 28-09-2020

Het Bijlmer Parktheater en Stichting Blocknotes presenteren dit najaar Een van ons, een theatermonoloog naar de gelijknamige succesroman van Christine Otten. Een aangrijpende voorstelling over zingeving in tijden van crisis, de dunne grens tussen goed en kwaad, over hoop als vijand en de kracht van kunst.

Kenneth Herdigein is levenslang gestrafte Luc S.
Eén man. Alleen in zijn cel. Waarvoor hij zit opgesloten weten we niet. Acteur en meesterverteller Kenneth Herdigein is levenslang gestrafte Luc S. De komst van schrijver Katrien Achenbach naar de gevangenis, waar ze een schrijfgroep gaat begeleiden, brengt hem uit zijn evenwicht. De corona-crisis, met alle beperkingen en onzekerheden over de toekomst, maakt het verhaal van Luc schokkend actueel en herkenbaar.
Muzikale begeleiding: Lorijn von Piekartz | Regie: Kasper Kapteijn | Script: Christine Otten

Lees het volledig persbericht.

///

Jolanda Spoel treedt aan als nieuwe algemeen directeur bij het Bijlmer Parktheater | 01-09-2020
Lees het persbericht


Over ons
We zijn een theater zoals je nergens anders vindt. We zijn deskundig in intercultureel programmeren, cultuureducatie, community art en talentontwikkeling. Bij alles wat we doen, zijn we verbonden met de gemeenschap van Amsterdam Zuidoost. We dragen onze kennis over op intercultureel en artistiek vlak via nationale en internationale fora. Verrijken, verbinden, confronteren en ondernemen. Dat zijn onze kernwaarden.

Download logo's
Klik op de link hieronder om ons logopakket te downloaden. Ons standaard logo is geel. Mocht het gele logo niet compatibel zijn met de opmaak van je product, dan kun je er ook voor kiezen om ons zwarte, witte of rode logo te gebruiken. Het logo is verkrijgbaar in 3 varianten (met én zonder tagline).

Download logo link

Spelling

Ter info: de correcte spelling van onze naam is 'Bijlmer Parktheater'.

Overig beeldmateriaal
Ben je op zoek naar beeldmateriaal van het Bijlmer Parktheater? Dan kun je dat aanvragen via pr@bijlmerparktheater.nl