7th Live (semi) Acoustic Music on a Sunday Afternoon

Ferry Uktolseja en Project Innovation
Line-up van bekende Molukse muzikanten en speciale gasten

Project Innovation: 7th Live (Semi) Acoustic Music on a Sunday Afternoon keert terug naar het Bijlmer Parktheater met een intiem, semi-akoestisch concert. 

Na het succes van hun theaterconcert in oktober 2023, presenteren ze nu een indrukwekkende line-up van bekende Molukse muzikanten en speciale gasten.

Headliner: LIVV (Lieke van 't Veer)

De headliner van de avond is LIVV, een getalenteerde singer-songwriter die samenwerkt met grote namen zoals Yes'R en Jim Bakkum. LIVV schrijft haar eigen songteksten en regisseert haar eigen videoclips, die miljoenen views behalen op social media. Haar samenwerking met Yes'R resulteerde in de hit Uit Elkaar, die inmiddels dubbel platina is. Tijdens dit bijzondere concert zal Yes'R persoonlijk de award voor dit nummer uitreiken.

Special Guests: Navajo Parera, Joy van Keep & Elisabeth Campaniya

Naast LIVV zullen ook andere talentvolle artiesten het podium betreden:

Navajo Parera: Een veelbelovende zanger van Molukse afkomst, bekend van zijn werk met de legendarische band Massada.

Joy van Keep: zangeres bekend van het tv porgramma DanceSing die de jury om ver wist te blazen met haar geweldige stem.

Elisabeth Campaniya: Een veelzijdige Spaanse zangeres die zowel in haar moedertaal als in andere talen schittert. Zij versterkt de groep als lead- en achtergrondzangeres. 

Mis dit bijzondere theaterconcert niet, waarin Molukse muziek en internationale invloeden samenkomen voor een onvergetelijke middag. Bekijk alvast de compilatievideo van vorig jaar om in de sfeer te komen.

Over Ferry Uktolseja

Ferry Uktolseja, een welbekende naam binnen de Molukse muziekwereld geeft met de door hem samengestelde band en speciale gasten een live performance van (semi) akoestisch muziek. De gitarist uit Assen heeft door de jaren heen een eigen stijl weten te creëren en wordt zijn smoothjazz en easy listening muziek door menigeen veelvuldig herkend.

Het muzikale Project Innovation trekt volle zalen met (bekende) Molukse muzikanten, voorheen met o.a. Nippy Noya (Massada), Jane Talany (The Voice of Holland) en de welbekende gebroeders Timisela. Nu met wederom bekende gastoptredens komen ze met een gevarieerd programma in het Bijlmer Parktheater.

Credits, cast & crew

Project Innovation - Gitaar Nelson Gomies / Keyboard Dennis Richardson Davies / Basgitaar Solas van Motman / Piano Eric Wijnands / Percussie Ezra Lesimanuaja / Saxofoon Leon Wildner / Gitaar Ferry Uktolseja
Gastoptredens - LIVV, Navayo Parera & Joy van Keep en Elisabeth Campaniya