FATU

met Joël Gideon, Marvin Hooplot en Anuar
Jeffrey Spalburg & Bijlmer Parktheater
  • zo 15 sep
    15:00 - 17:00
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

FATU's afgelopen seizoen, was er ‘one for the books'; van de Bijlmer tot Carré en van Rotterdam tot Den Haag. Roué Verveer, Howard Komproe, Kor Hoebe, Glodi Lugungu, Rayen Panday. Ai baja..het was feest! En die vibe nemen we gewoon mee het nieuwe seizoen in. De langstlopende comedyshow van Nederland onder leiding van host Jeffrey Spalburg en DJ Phantom staat garant voor gevestigde namen én scoops op nieuw comedytalent, voor een zachte prijs, in fijne zalen.

De line up: Joël Gideon, Marvin Hooplot en Anuar

Ontdek meer

Over Anuar

De Utrechtse stand-up comedian Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het welbekende Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no time stond hij in het theater met zijn eigen shows. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit stal hij de harten van zijn publiek.

Tijdens de Ramadan Conference tourde hij het land door samen met Rayen Panday en Najib Amhali. Een door hem bedacht format, de eerste in zijn soort in de Nederlandse geschiedenis, die elke zaal heeft uitverkocht.

Naast zijn talent voor stand-up comedy is Anuar ook veel bezig met schrijven. Hij schreef teksten en grappen voor televisieprogramma’s waaronder Raymann is Laat en Comedy Factory. In 2015 debuteerde hij met Op zoek naar mijn voorhuid en in 2019 kwam zijn tweede boek Het zal je broertje maar zijn uit.

In 2019 tourde hij met zijn comedyshow Eerlijk. In deze show hield Anuar de samenleving op een hilarische manier een spiegel voor en legde verbinding tussen de mensen, want zoals Anuar zelf altijd zegt: “Met humor omarm ik de wereld.”​

Anuar ©Jaap Reedijk

Bekijk onze thema's