Kizomba & Bachata workshop

Josh & Yazz
KWAKU FESTIVAL

Doe mee met de Kizomba en Bachata workshop van Josh en Yazz!

Altijd al willen leren dansen op de zwoele ritmes van Kizomba en Bachata? Dit is je kans! Ervaren dansinstructeurs Josh en Yazz geven deze workshop waar iedereen welkom is, ongeacht je danservaring.

Kizomba Workshop

Kizomba, afkomstig uit Angola, staat bekend om zijn sensuele en vloeiende stijl. Tijdens deze workshop leer je de basispassen en ervaar je waarom Kizomba zo geliefd is over de hele wereld. Het is een intieme dans waarbij je samen met een partner op een rustige en ontspannen manier beweegt. Perfect om je dansskills te verbeteren en een gezellige tijd te hebben.

Bachata Workshop

Maar dat is nog niet alles! Naast de Kizomba workshop, geven Josh en Yazz ook een Bachata workshop. Bachata komt uit de Dominicaanse Republiek en staat bekend om zijn romantische en speelse karakter. Met zijn ritmische voetbewegingen en leuke, draaibewegingen is Bachata een perfecte dans om je hartslag te verhogen en je voeten in beweging te krijgen.

Beide workshops zijn toegankelijk voor iedereen. Meld je snel aan via de reserveer-knop en dans mee op de  klanken van Kizomba en Bachata. We zien je graag op de dansvloer!

Dit programma is onderdeel van het Kwaku Festival. Toegang is alleen mogelijk met een geldig toegangsbewijs, verkrijgbaar via www.kwakufestival.nl/tickets

 

Bezoek je een voorstelling in onze theaterzaal? Verzeker je plek en reserveer! Heb je gereserveerd? Haal je kaarten dan uiterlijk een half uur van tevoren op bij de kassa. Kaarten die niet op tijd worden opgehaald, worden vrijgegeven aan bezoekers die zich daarvoor hebben aangemeld.

Programma

14.00 uur DJ harvey King / Buiten

14.00 uur Classic games & bingo voor iedereen / Buiten

15.00 uur Kims Party Schmink / Buiten

15.00 uur Mariachi Fiesta Mexicana / Buiten

15.00 uur Kizomba workshop / duur 60 minuten / Studio 1 

17.00 uur Bachata workshop / duur 60 minuten / Studio 1

Bekijk onze thema's