©Les Adu

ZOJazz Lounge: Inspiration

Special guest: Satcha Maduro-Valies
Graziëlla Hunsel Rivero
  • vr 1 nov
    20:00 - 22:30
    Theaterzaal
  • Exclusief online transactiekosten €1,50

De eerste show van het nieuwe seizoen heeft de titel: Inspiration. Samen met Gospel en Jazzzangeres en inspirende spreker Satcha Maduro-Valies brengt Graziëlla Hunsel Rivero Jazzsongs die een link hebben met gebeurtenissen en mijlpalen uit het leven van beide vocalisten. Inspirational Jazz die het publiek meeneemt op hun eigen reis.

Een feel good favond vol mooie muziek en onverwachte emoties tijdens de eerste show van het negende seizoen van de ZOJazz Lounge.

Over Satcha Maduro-Valies

Ze zingt om harten te raken, ze spreekt om impact te maken en ze coacht om levens te veranderen. 

Satcha Maduro-Valies geboren in Suriname, opgegroeid en gevestigd in Nederland is een ware inspiratiebron door haar zang, haar manier van spreken en coaching. Ze geeft kracht en wekt hoop bij iedereen die ze ontmoet. Satcha's passie en toewijding schitteren in al haar inspanningen en hebben al een diepgaande impact op talloze levens gemaakt.

Programma

Graziëlla Hunsel Rivero host & vocalist 
Special guest Satcha Maduro-Valies
vocalist

Uitvoerenden ZOJazz Lounge band

Marius Tjon drums
Jina Sumedi
piano
Derrick de Gertouwe
contrabas
Anthony Lubbers
saxofoon

Over ZOJazz Lounge

ZOJazz Lounge is het enige live jazz event in Zuidoost waar je kunt genieten van jazz en een heerlijk diner met Graziëlla Hunsel Rivero als jouw host. 

Een ‘fabulous night out to remember' vol sfeer, soul en swing, ZOJazz Lounge beleeft dit jaar haar 9e seizoen bij Bijlmer Parktheater. Zuidoost's First lady of Jazz Graziëlla Hunsel stelde ook dit seizoen een spectaculaire line-up samen met boeiende en verrassende jazz cross-over optredens van zowel nationale als internationale artiesten.

De wereld van live-jazz op zijn best in het hart van Zuidoost.