Zeehelden

Het grote plan d- minifestival

Zeehelden


Een feestelijk, interactief festival ter gelegenheid van 10 jaar plan d-. Met veel dans, theater en spektakel.

In 2018 bestaat plan d- 10 jaar, dus plan d- pakt uit! Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid wordt er een meerdaags MINI festival georganiseerd waarin de succesvoorstellingen Zeehelden, Circus Santa Sangre, Buurman in de Winter, Buurman in de Bieb, Buurman in de Natuur en Sophie (opnieuw) te zien zijn.

Het minifestival is een familiefeest voor jong en oud, met voorstellingen en diverse activiteiten waarin kinderen zelf kunnen spelen en creëren. Naast de voorstellingen is er een Doe Hoek; een plek met interactieve installaties geïnspireerd op de thema’s uit de voorstellingen, zoals een Doe Boot, waar de jonge bezoekers o.a. een zeemansdans en touwknopen kunnen leren, een Doe Tuin, waar je zelf zaadjes kunt planten en kunt leren hoe je energie kunt besparen. En wat te denken van bijvoorbeeld een wedstrijd ‘uit de maat dansen’! Ook zijn er swingende muziekoptredens en kan er lekker én milieu bewust gegeten en gedronken worden.

Kortom een feestelijk, interactief festival met het beste van plan d-!

Na in het Bijlmer Parktheater te hebben gestaan op 18, 19 en 20 oktober 2018, zal het festival in een wat afgeslankte versie verder reizen naar andere steden.

Zeehelden
(Foto: Es en Zn, Ester de boer)

 

Credits
Eindregie: Klaus Jürgens
Concept & choreografie: Andreas Denk
Dans: Lisa Beese, Wannes De Porre, Andreas Denk
Muziek: Wiebe Gotink, Brook Cuden, Mei Yi Lee, Vitaly Medvedev (Sonolab duo)

 

Agenda

Filter op maand
Alle maanden Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

vr 19 okt 2018 19:30